back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεδομένη η απόφαση του Μανώλη Γλυνού για την Περιφέρεια

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΔεδομένη η απόφαση του Μανώλη Γλυνού για την Περιφέρεια

Οριστικοποίησε την απόφασή του και θα είναι υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ο κ. Μανώλης Γλυνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ύστερα από επαφές που είχε με αρκετά στελέχη σε Ρόδο και άλλα νησιά, ο κ. Γλυνός ξεκαθάρισε στους στενούς συνεργάτες του ότι θα είναι υποψήφιος.
Ήδη τόσο ο ίδιος όσο και μέλη του επιτελείου του, έχουν δραστηριοποιηθεί σε όλα τα νησιά της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά,  ο κ. Γλυνός τις επόμενες μέρες πρόκειται να επισκεφθεί νησιά των Κυκλάδων, όπου θα έχει σειρά επαφών, στο πλαίσιο διεργασιών που έγιναν. 

Το δεδομένο πάντως είναι ότι ο κ. Γλυνός, όπως επεσήμανε ο ίδιος σε συνδυασμό με τους συνεργάτες του  είναι ότι “δεν πρόκειται να κάνει πίσω”.
Από τις επαφές που είχε, φέρεται να δήλωσε στη σύσκεψη αυτή “εισπράττω ότι η υποψηφιότητά μου είναι απαίτηση της κοινωνίας, ότι έχει ήδη τη δυναμική της και ότι έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό και ανακούφιση”.

Τόσο ο κ. Γλυνός όσο και οι συνεργάτες του, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση της κοινωνίας, γεγονός που εξάλειψε και τους όποιους δισταγμούς που υπήρχαν.
Ξεκαθαρίστηκε επίσης στη σύσκεψη ότι η υποψηφιότητα του κ. Γλυνού θα είναι μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα και δεν θα συνδέεται με κανένα πολιτικό χώρο.

“Θα είναι μια υποψηφιότητα που θα απευθύνεται στην κοινωνία και μόνο”, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  ο κ. Γλυνός θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του εντός του Οκτωβρίου.

Πηγή: .rodiaki.gr

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ