back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ονομάζεται η νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Πανάγο Ευγενικό

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠΑΤΜΟΣ: «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ονομάζεται η νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Πανάγο Ευγενικό

Νέα δημοτική παράταξη με την ονομασία «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ιδρύθηκε στο Δήμο Πάτμου, με επικεφαλής τον κ. Πανάγο Ευγενικό. Η νέα παράταξη εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

“Αγαπητοί συνδημότες , Στις 18 Μαΐου διεξάγονται Δημοτικές εκλογές. Σ’ αυτές τις εκλογές δηλώνουμε δυναμικό παρών με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Επικεφαλής του συνδυασμού μας ο Πανάγος Ευγενικός, Δημοτικός σύμβουλος σήμερα όπως και παλαιότερα . Πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου με πολύχρονη πείρα στα κοινά και πετυχημένος Δήμαρχος ελπίζουμε σύντομα με την ψήφο σας.

Τα τελευταία τριάμιση χρόνια το νησί μας οπισθοδρομεί στα χέρια μιας ανεύθυνης Δημοτικής αρχής που χωρίς πυξίδα, χωρίς πρόγραμμα, υποσχόμενη τα πάντα στους πάντες δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και τακαμε κυριολεκτικά θάλασσα!!

Διανύουμε μια άσχημη οικονομική συγκυρία η οποία δημιουργεί όχι μόνον προβλήματα αλλά και ευκαιρίες.

Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. Η Πάτμος χρειάζεται υπεύθυνη Δημοτική αρχή που αξιοκρατικά, με διαφάνεια θα μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας και θα ξέρει να πάρει εκείνες τις καίριες πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν το νησί μας να ανασκουμπωθεί και να προκόψει.

Ξεκινάμε τον προεκλογικό μας αγώνα με αίσθημα ευθύνης και καλούμε κάθε Πατινιώτη και Πατινιώτισσα να μας στηρίξει σ’ αυτήν την ελπιδοφόρα «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»”.


28 Μαρτίου 2014

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ