back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

H ιδρυτική διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης “Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑH ιδρυτική διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης “Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Υποψήφιος Δήμαρχος Νικήτας Τσαμπαλάκης

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες της Πάτμου,

απευθυνόμαστε σήμερα σε εσάς, τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα σε εκείνους που ανήκουν στη νέα γενιά. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν ευλογημένο από το Θεό και ευνοημένο από τη φύση τόπο. Η Πάτμος μας, έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης καθώς αποτελεί ένα μοναδικό μέρος, με φυσικές ομορφιές, ιστορία, και πολιτισμό. Η κατάσταση όμως στην οποία βρίσκεται, την αδικεί κατάφωρα, όπως αδικεί και εμάς τους ίδιους.

Η πραγματικότητα στο Δήμο Πάτμου, είναι πλέον αμείλικτη. Κανένα μεγάλο έργο τα τελευταία χρόνια, καμία αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας, καμία βελτίωση των συνθηκών της απλής καθημερινότητάς μας. Ο Δήμος Πάτμου δυστυχώς παραμένει στάσιμος, μακριά από τις απαιτήσεις της εποχής μας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει οριστικά και αμετάκλητα να χάσει το τρένο της ανάπτυξης.

Μετά από πολυετή ενασχόληση μου με τα κοινά θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση της τοπικής κοινωνίας, διότι επιθυμώ, με όλες μού τις δυνάμεις, να προσφέρω στον τόπο μας. Με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών, των μεγάλων ευθυνών και με

ισχυρή θέληση, θα συνεργαστώ με όλους τους συνδημότες μου, προκειμένου να λυθούν στο ακέραιο τα προβλήματα του τόπου μας και να πραγματοποιήσουμε με έργα και πράξεις το όραμα που έχουμε για το νησί μας.

Η παράταξη μας, ‘’Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ’’, με αξιόλογα και ικανά στελέχη, θα προσπαθήσει, να δημιουργήσει ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή μας και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που σκιάζουν την εικόνα του νησιού μας.

Είμαστε έτοιμοι, να απαντήσουμε σ’ αυτή την πρόκληση και για το λόγο αυτό απευθύνουμε το δικό μας κάλεσμα σε όλες τις παραγωγικές τάξεις του νησιού μας, σε κάθε ενεργό πολίτη,  σε όλους εκείνους με τους οποίους μας ενώνει η αγωνία για το σήμερα και η ελπίδα για το καλύτερο αύριο. Ενωμένοι όλοι μαζί για να πάμε τον τόπο μας Μπροστά! Με εμπειρία, όραμα και γνώση των μεγάλων αλλά και των μικρών προβλημάτων,  η παράταξη μας είναι έτοιμη να οδηγήσει τον τόπο μας στην πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη.

Σε αυτή την δημιουργική πορεία της ανατροπής, σάς καλούμε όλους και όλες να αγωνιστούμε μαζί. Να συνθέσουμε ιδέες, απόψεις και προτάσεις, που θα οδηγήσουν την «ΠΑΤΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ», στη θέση που της αξίζει.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλες χαμένες ευκαιρίες. 

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΑΜΠΑΛΑΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Πάτμου

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ