ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
Navarone-ad

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες

    Ο Γεώργιος Κουμνενης σχολίασε: Κάντε όλοι μια προσπάθεια, όσο γίνεται, να αφήσετε τα κομματικά που χωρίζουν τους εργαζόμενους.…
    14.11.2025
  • Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"

    Ο Γεώργιος Κουμνενής σχολίασε: Κρίμα που εμείς οι Λεριοι αδιαφορούμε και δεν υποστηρίζουμε καθόλου αυτούς που προσπαθούν. Στην…
    11.11.2025
  • Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς

    Ο Φωνή βοωντος εν τη ερημω σχολίασε: Ένα εξαιρετικό μέτρο και ένας εξαιρετικός manager θυσιάστηκαν για να παραμείνει ένα σάπιο, ανίκανο…
    04.11.2025
  • Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]

    Ο Xristos Petinaras σχολίασε: To epal giati den to xei mesa?
    03.11.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Joanna Finn σχολίασε: Who are you? You are using my name unless suddenly there are two of…
    03.11.2025
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"
crithonis-paradise-hotel

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
Κυριακή 16 Νοεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
16 °c
Agia Marina
20 ° Δε
20 ° Τρ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ » Μεταναστευτικό: Τα διεθνή ύδατα και η έλλειψη δικαιοδοσίας

Μεταναστευτικό: Τα διεθνή ύδατα και η έλλειψη δικαιοδοσίας

Leros News Leros News
22 Ιουνίου 2023
- ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
A A
0
Μεταναστευτικό: Τα διεθνή ύδατα και η έλλειψη δικαιοδοσίας
15
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
516
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Η πρόσφατη ποινική εξέλιξη μιας υπόθεσης διακίνησης μεταναστών που διασώθηκαν νοτιοανατολικά της Καρπάθου

Αντιμετώπιζαν κατηγορίες για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση μεταναστών. Στις 15 Ιουνίου, όταν έφθασε η ώρα της δίκης, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Ρόδο έκανε δεκτή την ένσταση της υπεράσπισης περί έλλειψης διεθνούς δικαιοδοσίας για να κρίνει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πράξεις που τους αποδίδονταν είχαν τελεστεί εκτός Ελλάδας. Η βάρκα με τα 172 άτομα είχε αναχωρήσει από τον Λίβανο, η μηχανή της έπαυσε να λειτουργεί 70 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Καρπάθου, ακολούθησε εισροή υδάτων και διασώθηκαν από φορτηγό πλοίο μαλτέζικης σημαίας, όσο βρίσκονταν ακόμη σε διεθνή ύδατα.

Ηταν 23 Ιουνίου 2022 όταν μια υπερφορτωμένη βάρκα ξεκίνησε από την Τρίπολη του Λιβάνου με σκοπό να φθάσει στην Ιταλία. Οπως προκύπτει από τις διαθέσιμες μαρτυρίες, οι επιβάτες είχαν πληρώσει από 3.000 έως 9.000 δολάρια έκαστος. Ηταν στριμωγμένοι στο ακατάλληλο σκαρί. Στο αμπάρι ο χώρος ήταν αποπνικτικός, η ροή του αέρα περιορισμένη. Τα σωσίβια δεν έφθαναν για όλους ή δίνονταν με αντίτιμο.

Διαβάστε επίσης:

Σαν σήμερα ο Τσόρτσιλ και ο Στάλιν μοίρασαν την Ελλάδα σε… μια χαρτοπετσέτα!

Σαν σήμερα ο Τσόρτσιλ και ο Στάλιν μοίρασαν την Ελλάδα σε… μια χαρτοπετσέτα!

09.10.2025
1.4k
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για «Μίνι Εποχή των Παγετώνων» στην Ευρώπη λόγω κλιματικής αλλαγής

Οι επιστήμονες προειδοποιούν για «Μίνι Εποχή των Παγετώνων» στην Ευρώπη λόγω κλιματικής αλλαγής

07.10.2025
659

Η διάσωση

Τέσσερις ημέρες αργότερα, το Κέντρο Ερευνας και Διάσωσης Ιταλίας ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές για αλιευτικό το οποίο βρισκόταν σε δυσχερή θέση 70 μίλια ανοιχτά της Καρπάθου, ενώ έπνεαν άνεμοι εντάσεως έως και επτά μποφόρ. Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Λιμενικού δέσμευσε το εμπορικό πλοίο «Freedom Line» για παροχή συνδρομής. Το πλήρωμά του περισυνέλεξε τους μετανάστες από το ακυβέρνητο ψαράδικο και κατευθύνθηκε προς την Κω. Κατά τη διάρκεια του πλου προκλήθηκε αναταραχή στο εμπορικό πλοίο, καθώς οι διασωθέντες φέρεται να ζητούσαν να τους πάει στην Ιταλία αντί της Ελλάδας. Το «Freedom Line» αρχικά κατέπλευσε στη Ρόδο, όπου επιβιβάστηκε κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού, και συνέχισε την πορεία του για την Κω.

Στις 15 Ιουνίου, έξι άτομα κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ρόδου κατηγορούμενα για συγκρότηση και ένταξη σε εγκλη- ματική οργάνωση και διακίνηση μεταναστών.

Βάσει καταθέσεων συνελήφθησαν αργότερα έξι επιβάτες της βάρκας, τέσσερις εκ των οποίων είναι μέλη της ίδιας οικογένειας που ταξίδευαν μαζί με άλλους συγγενείς τους. Θεωρήθηκε ότι αυτοί, με διακριτούς ρόλους ο καθένας, είχαν την ευθύνη του δρομολογίου. Αλλος φέρεται να ήταν καπετάνιος, άλλοι να παρακολουθούσαν το GPS ή να αναλάμβαναν το μοίρασμα των τροφίμων και άλλος να είχε πόστο στη μηχανή της βάρκας. Επικεφαλής της διακίνησης φέρεται να ήταν ένας πιθανότατα Σύρος υπήκοος και διοργανωτής έκθεσης αυτοκινήτων στην Τρίπολη του Λιβάνου, ο οποίος δεν βρισκόταν μεταξύ των συλληφθέντων.

«Κάποια στιγμή το ταξίδι έγινε δύσκολο γιατί είχε πολύ δυνατό άνεμο και πολύ κύμα. Τρόμαξα για τη ζωή μου και κατέβηκα στο αμπάρι», κατέθεσε ένας από τους διασωθέντες. «Τότε άκουσα κάποιους να λένε στον καπετάνιο να σταματήσουμε στην κοντινότερη ξηρά και κάποιοι άλλοι έλεγαν να προχωρήσουμε για Ιταλία, αλλά ο καπετάνιος δεν άκουσε κανέναν. Αποφάσισε να σβήσει τη μηχανή και μας παρέσερνε ο αέρας».

Η διχογνωμία

Προτού η υπόθεση παραπεμφθεί σε δίκη προέκυψε διχογνωμία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση των κατηγορουμένων. Ο ανακριτής έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να κρατηθούν προσωρινά, καθώς και ότι είχαν αποδυναμωθεί οι ενδείξεις ενοχής τους. Θεώρησε ότι οι πιθανοί δράστες ήταν άλλοι, τρία άτομα αραβικής καταγωγής που φορούσαν κουκούλες. Φέρεται να είχαν διαφύγει με μικρότερο σκάφος, προσαρτημένο στο μεγαλύτερο, μόλις εκείνο ακινητοποιήθηκε. Κατά την κρίση του ανακριτή, η αυτόβουλη μαρτυρία ενός επιβάτη της βάρκας, ο οποίος δεν συνδεόταν με τους κατηγορουμένους και αναφέρθηκε σε μασκοφόρους διακινητές, ήταν πιο αξιόπιστη από άλλες που εμφάνιζαν ομοιότητες στις διατυπώσεις τους. Ακόμη αναφέρθηκε ότι κατά την προδικασία είχαν επιδειχθεί στους μάρτυρες εξαρχής φωτογραφίες αποκλειστικά των κατηγορουμένων. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κω, που κλήθηκε να γνωμοδοτήσει μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, δέχθηκε την εισαγγελική πρόταση υπέρ της προφυλάκισης. Η εισαγγελέας είχε θεωρήσει εξωπραγματική την εκδοχή για την ύπαρξη τριών αγνώστων ανδρών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, οι οποίοι διέφυγαν μεσοπέλαγα ενώ επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες. Στην πρότασή της θέτει το ερώτημα με τι είδους σκάφος μπορεί να εξαφανίστηκαν και τι αυτονομία καυσίμων μπορεί να είχαν.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο δικαστήριο και οι συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλαν ένσταση περί έλλειψης διεθνούς δικαιοδοσίας, η οποία έγινε δεκτή την περασμένη εβδομάδα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου. Στον φάκελο της δικογραφίας φέρεται να μην υπήρχε κάποια ενέργεια για να ληφθεί η σύμφωνη γνώμη των προξενικών αρχών του Λιβάνου (καθώς το σκάφος είχε αναχωρήσει από εκεί και έφερε λιβανέζικη σημαία), οπότε δεν υπήρχε παρέκταση αρμοδιότητας. Οπως αναφέρει στην «Κ» ο Αλέξανδρος Γεωργούλης, ένας εκ των δικηγόρων της υπεράσπισης, δεν έχει διευκρινιστεί τι θα ακολουθήσει, εάν τα έξι άτομα θα εκδοθούν στη χώρα τους ή θα παραμείνουν υπό διοικητική κράτηση, καθώς στερούνται νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

kathimerini.gr

Tags: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Share6Tweet4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λέρος: “Γνωστός λαϊκιστής και υβριστής” ο Μιχάλης Κόλιας, λέει η παράταξη “Ελπίδα για τη Λέρο”
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Ρώσος μετέφερε μετανάστες στη Λέρο από την Τουρκία

14.11.2025
949
Λέρος: Συνελήφθη Ιρακινός με ένταλμα από την Ιταλία για διακίνηση μεταναστών – «Πιάσατε λάθος άνθρωπο»
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λέρος: Εντοπισμός 33 αλλοδαπών και σύλληψη των 2 αλλοδαπών διακινητών τους

13.11.2025
882
Πάτμος: Διακομιδή ασθενών στη Λέρο
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λέρος: Εντοπισμός 32 αλλοδαπών στο “Νταμάρι” και σύλληψη του διακινητή τους

10.11.2025
968
Επόμενο
Γιάννης Παππάς: «Καλή Ανάσταση! Ας κρατήσουμε ζωντανό το Φως της Αλήθειας»

Γιάννης Παππάς : Παράδοση σχολικού εξοπλισμού στο Αγαθονήσι

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Πλακόστρωση του δρόμου Αγ. Μαρίνας – Μπρούζι. Θα αποπερατωθεί τέλη Φλεβάρη!

    16.11.2012
    Πλακόστρωση του δρόμου Αγ. Μαρίνας – Μπρούζι. Θα αποπερατωθεί τέλη Φλεβάρη! Πριν 13 χρόνια 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον κυβερνήτη και το πλήρωμα της κανονιοφόρου “ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ”!

    16.11.2013
    ΛΕΡΟΣ: Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον κυβερνήτη και το πλήρωμα της κανονιοφόρου “ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ”! Πριν 12 χρόνια 3.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Εντοπισμός και σύλληψη 12 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι

    16.11.2014
    Εντοπισμός και σύλληψη 12 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι Πριν 11 χρόνια 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Σχηματισμός δικογραφίας για κακοποίηση ζώου

    16.11.2015
    ΛΕΡΟΣ: Σχηματισμός δικογραφίας για κακοποίηση ζώου Πριν 10 χρόνια 1.9K

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Με την εικόνα του Πανορμίτη στο χέρι, η Λεριά αθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη τερμάτισε…

    09.11.2025
    Με την εικόνα του Πανορμίτη στο χέρι, η Λεριά αθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη τερμάτισε 3η στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (video) 2.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: “Περιστατικά συντήρησης παρουσιάζονται ως καταρρεύσεις κτιρίων” λέει ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Πιταροκοίλης

    10.11.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: “Περιστατικά συντήρησης παρουσιάζονται ως καταρρεύσεις κτιρίων” λέει ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Πιταροκοίλης 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών – Εργαζομένων καταγγέλλουν…

    14.11.2025
    Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών – Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών…

    11.11.2025
    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων” 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο

    14.11.2025
    Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο 1.3K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος για πάνω από δύο ώρες

    76 shares
    Share 51 Tweet 10
  • Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η λογοδοσία Δημάρχου

    43 shares
    Share 21 Tweet 9
  • Λέρος: ΔΑΠΘΑΣ και Λιμεναρχείο «ξεσκεπάζουν» παράνομο δίκτυο μεταφορών – 36 άτομα μεταφέρθηκαν στη ΚΕΔ

    40 shares
    Share 17 Tweet 10
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο

    76 shares
    Share 34 Tweet 18
  • «Κόλαφος» η έκθεση της ΕΕ για την Τουρκία: Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, δεν συμβάλλει ενεργά για λύση στο Κυπριακό – Για μεροληψία μιλά η Άγκυρα

    16 shares
    Share 7 Tweet 4
kroupia leros
Currently Playing

Πανιώνιος Λέρου – Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιπποκράτη

Πανιώνιος Λέρου – Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιπποκράτη

Πανιώνιος Λέρου – Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιπποκράτη

Featured
Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Featured
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Λέρος: Ο Ευάγγελος Ασβεστάς μιλάει για όλους και για όλα – Συνέντευξη προσεχώς στο Leros News
  • Πανιώνιος Λέρου – Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ιπποκράτη
  • Επιστρέφει στα προ μνημονίων επίπεδα το ελληνικό χρέος – 100 μονάδες χαμηλότερα από το αρνητικό ρεκόρ
  • Reuters: Η Ελλάδα διαπραγματεύεται την αγορά οπλικών συστημάτων από το Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»

Νεότερα Video

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

803 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
10 Νοεμβρίου 2025
Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

953 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
9 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.