ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
crithonis-paradise-hotel
kiporama-leros
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, 2026
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
15 °c
Alinda
15 ° Πα
15 ° Σα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ » ΕΛΛΑΔΑ » Τουρκία: Πώς εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στα νησιά του Αιγαίου με τη visa express

Τουρκία: Πώς εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στα νησιά του Αιγαίου με τη visa express

Άκης Γρεκός Συντάκτης: Άκης Γρεκός
08/07/2025
- ΕΛΛΑΔΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 4 Λεπτά
0
49
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
1.6k
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Αμφίσημα είναι τα μηνύματα για την πορεία των αφίξεων από την Τουρκία φέτος στα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου σε 12 εκ των οποίων ισχύει και το πρόγραμμα της visa express.

Σε ορισμένα νησιά όπως η Λέρος, η κίνηση είναι πολύ ικανοποιητική σε άλλα όμως όπως τη Λέσβο και τη Κω αλλά και την Χίο τον τελευταίο μήνα παρατηρείται κάμψη σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά.

Η πτώση πάντως αφορά περισσότερο τον μήνα Ιούνιο και μένει να φανεί τις θα συμβεί τους επόμενους δυο μήνες και κατά πόσο θα καλυφθεί το κενό, του προηγούμενου μήνα και θα πλησιάσουμε το περυσινό ρεκόρ όταν 1,15 εκατ. τούρκοι τουρίστες επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά σύμφωνα τουλάχιστον με τα στατικά στοιχεία του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: «Στηρίζουμε το Λιμενικό Σώμα – Περιοχές της Αθήνας υποφέρουν από την παράνομη μετανάστευση»

Κικίλιας: «Στηρίζουμε το Λιμενικό Σώμα – Περιοχές της Αθήνας υποφέρουν από την παράνομη μετανάστευση»

19.02.2026
384
Έρχεται ψηφιακός φάκελος για όλους τους φορολογούμενους με το νέο TAXIS- Τι θα περιλαμβάνει

ΑΑΔΕ: Διευρύνεται ο φορολογικός έλεγχος σε ηλεκτρονικά «πορτοφόλια» και ξένες τράπεζες -Τι είναι το BANCAPP

19.02.2026
441

Το πρόγραμμα visa express

Για 12 από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ισχύει και φέτος το πρόγραμμα της visa express που εκτιμάται ότι πέρυσι τόνωσε την τουριστική αγορά και τις αφίξεις από την Τουρκία. Τα νησιά που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα βραχείας διάρκειας επισκέψεων είναι τα Χίος, Κως, Λέσβος, Ρόδος, Σάμος, Λέρος, Λήμνος, Κάλυμνος, Καστελόριζο και Σύμη, στα οποία προστέθηκαν φέτος η Πάτμος και η Σαμοθράκη.

Οι αφίξεις με το εν λόγω πρόγραμμα είναι ένα μικρό μέρος των συνολικών αφίξεων, καθώς το 2024 υπολογίστηκαν πάνω από 104.700 Τούρκοι τουρίστες, με πρωταθλήτρια στις θεωρήσεις τη Μυτιλήνη με 27.600 και ακολούθησε η Χίος με 25.000 περίπου

Η φετινή πτώση των αφίξεων αλλά και οι μείωση των διανυκτερεύσεων αποδίδεται τόσο σε γενικότερες αιτίες όπως οι πρόσφατες γεωπολιτικές εντάσεις όσο και σε ένα «ανταγωνισμό τιμών» μεταξύ ελληνικών και τουρκικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Η άνοδος των τιμών των ελληνικών ξενοδοχείων από τη μία πλευρά σε συνδυασμό και με την πτώση των τιμών από την πλευρά των Tούρκων συναδέλφων τους, φαίνεται ότι επηρέασε τις τουριστικές ροές από τα τουρκικά παράλια προς τα ελληνικά νησιά, τουλάχιστον τον Ιούνιο.

Σημαντική πτώση στη Λέσβο

Στη Λέσβο, ο Ιούνιος φέτος έδειξε πτώση 35 – 40%, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού κ. Βασίλη Βογιατζή. Ο ίδιος εκτιμά ότι η σημαντική αύξηση του τέλους διανυκτέρευσης τα τελευταία χρόνια λειτουργεί αποτρεπτικά. Το τέλος διανυκτέρευσης σημειώνει για ένα τριάστερο ξενοδοχείο από ενάμιση ευρώ που ήταν πριν τρία χρόνια πήγε στα πέντε ευρώ, ενώ για ένα τετράστερο από τέσσερα ευρώ αυξήθηκε στα δέκα ευρώ και για ένα πεντάστερο ξενοδοχείο από τα επτά ευρώ αυξήθηκε στα 15 ευρώ.

Μια τετραμελής οικογένεια από την Τουρκία π.χ. θα επιβαρυνθεί με 320 ευρώ έξοδα προκαταβολικά μόνο για εισιτήρια, βίζες και φόρους, χωρίς να κάνει καν διανυκτέρευση στο νησί, επισημαίνει. Παράλληλα συμπληρώνει ότι και οι Τούρκοι ξενοδόχοι έχουν μειώσει τις τιμές, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει από την εδώ πλευρά, προκειμένου να αυξήσουν τις πληρότητές τους και να μειώσουν το ρεύμα προς τα ελληνικά νησιά. Επίσης, εκτιμά ότι οι Τούρκοι επηρεάστηκαν και από τις γεωπολιτικές εξελίξεις ενώ σημειώνει ότι οι διακυμάνσεις στις σχέσεις των δύο χωρών Ελλάδος και Τουρκίας επηρεάζουν και τη συμπεριφορά των τουριστών.

Για τον ίδιο είναι σημαντικό να μην «μετράμε» αφίξεις αλλά διανυκτερεύσεις, καθώς παρατηρείται φέτος και μείωση του αριθμού των διανυκτερεύσεων, καθώς μειώθηκαν τα επταήμερα και εξαήμερα, με τους περισσότερους Τούρκους να επιλέγουν τριήμερα. Είναι γεγονός ότι πέρυσι η Λέσβος κατέρριψε κάθε ρεκόρ στις αφίξεις Τούρκων επισκεπτών με πάνω από 140.000 αφίξεις. «Φέτος, νομίζω δεν θα ξεπεράσουμε τις 110.000», εκτιμά ο κ. Βογιατζής.

Στη Χίο, σύμφωνα με τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού Chios Tourism Organization, παρά τη συνολική αύξηση στις αφίξεις από τρίτες χώρες, μείωση παρατηρήθηκε στις αφίξεις Τούρκων επισκεπτών κατά τον μήνα Ιούνιο. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2025 αφίχθησαν 14.462 Τούρκοι επισκέπτες, αριθμός μειωμένος κατά 8% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2024, όταν οι αφίξεις είχαν ανέλθει σε 16.353.

Στο σύνολο του πρώτου εξαμήνου του 2025, οι αφίξεις Τούρκων επισκεπτών ανήλθαν σε 44.274, εκ των οποίων 7.205 ήρθαν με gate visa, μια διαδικασία που διευκολύνει την πρόσβαση επισκεπτών μέσω συνοριακών σταθμών. Πάντως, τον Μάιο η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη οι αφίξεις Τούρκων επισκεπτών το μήνα Μάιο του 2025 ήταν 10622 ενώ τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι είχαμε 7451. Άρα είχαμε αύξηση 42,5%.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του Kurban Bayramı (6 Ιουνίου έως 9 Ιουνίου 2025) σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η ζήτηση για ελληνικά νησιά αυξήθηκε κατά 25% με το σύστημα της αίτησης βίζας κατά την άφιξη. Στη Χίο ανέφεραν, σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές στα σημεία ελέγχου, περίπου 5.500 άτομα πέρασαν από το νησί μόνο σε δύο ημέρες.

Σταμάτησαν δύο καταμαράν στην Πάτμο

Στην Πάτμο, η κίνηση από την άλλη πλευρά είναι φέτος υποτονική αναφέρει στον ot.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού κ. Ιάκωβος Κουτλάκης. Μάλιστα, σημειώνει ότι πέρυσι δύο καταμαράν συνέδεαν την Πάτμο με τις απέναντι ακτές φέτος κόπηκαν επικαλούμενοι το «μπουγάζι» μεταξύ των στενών που δημιουργεί προβλήματα στα πλοία. Πάντως, ο ίδιος σημειώνει ότι οι Τούρκοι τουρίστες είναι πολύ καλοί πελάτες και στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Μείωση της κίνησης στην Κω

Και στην Κω, η κίνηση από την Τουρκία εμφανίζεται μειωμένη ενώ οι διαδικασίες με την visa express εξακολουθούν να είναι προβληματικές. «Κάτι δεν λειτουργεί σωστά» σημειώνουν στον ot.gr παράγοντες του νησιού.

Κίνηση ρεκόρ το 2024

Σε μια πρωτοφανή τάση, περισσότεροι από 1,15 εκατομμύρια Τούρκοι τουρίστες ταξίδεψαν στα ελληνικά νησιά δια θαλάσσης το 2024, σημειώνοντας μια εκπληκτική αύξηση 93% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το 2023, 804.776 Τούρκοι τουρίστες επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά, ενώ το 2022, ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 416.085.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, συνολικά 8.629 ταξίδια με πλοίο μετέφεραν Τούρκους ταξιδιώτες από τις ακτές του Αιγαίου στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας μια σημαντική ώθηση στον διασυνοριακό τουρισμό.

Η αύξηση των ταξιδιών αποδόθηκε στην έναρξη του προγράμματος visa express κατά την άφιξη, το οποίο επέτρεψε στους Τούρκους τουρίστες να παραμείνουν σε επιλεγμένα νησιά για έως και επτά ημέρες. Η Κως αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος προορισμός, με 340.303 ταξιδιώτες να αναχωρούν από την Αλικαρνασσό και επιπλέον 2.493 από το Κουσάντασι. Η Ρόδος ακολούθησε από κοντά, προσελκύοντας 184.665 επισκέπτες από τον Μαρμαρά, 48.409 από τη Φετιγιέ και 2.015 από την Αλικαρνασσό.

Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί ήταν η Χίος με 195.618 ταξιδιώτες από το Τσεσμέ, η Σάμος με 128.827 επισκέπτες από το Κουσάντασι και 25.312 από το Τσεσμέ, και η Λέσβος με 148.064 αφίξεις από το Αϊβαλί και 7.895 από τη Σμύρνη. Εν τω μεταξύ, το Καστελλόριζο υποδέχτηκε 48.123 Τούρκους τουρίστες από το Κας.


Πηγή: ot.gr

Tags: ΠΑΤΜΟΣΤΟΥΡΚΙΑ
Share20Tweet12

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Δωρεάν φιλοξενία ταξιδιωτών στο Navarone Estate στην Αγ. Μαρίνα από την Οικογένεια…

    12.02.2026
    Λέρος: Δωρεάν φιλοξενία ταξιδιωτών στο Navarone Estate στην Αγ. Μαρίνα από την Οικογένεια Σκορδάλη 2.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Αναστάτωση και προβληματισμός για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο – Τι προτείνεται να…

    14.02.2026
    Λέρος: Αναστάτωση και προβληματισμός για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο – Τι προτείνεται να αλλάξει, με απλά λόγια 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 52χρονου για βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων

    14.02.2026
    Λέρος: Σύλληψη 52χρονου για βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Αλλαγή διοίκησης στην ΥΝΤΕΛ με τιμή και αναγνώριση στον Αρχιπλοίαρχο Συρόπουλο

    17.02.2026
    Λέρος: Αλλαγή διοίκησης στην ΥΝΤΕΛ με τιμή και αναγνώριση στον Αρχιπλοίαρχο Συρόπουλο 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 55χρονου για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 44χρονης

    16.02.2026
    Λέρος: Σύλληψη 55χρονου για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 44χρονης 1.7K
Dodekanisos Seaways
  • Το NAVARONE προτείνει αυτή την Κυριακή ένα brunch «υψηλών προδιαγραφών», με τον chef Πάνο Αντώνακα να επιμελείται ένα ιδιαίτερο μενού, για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό στο κυριακάτικο τραπέζι.Στο μενού ξεχωρίζουν πιάτα με έντονο θαλασσινό χαρακτήρα, αλλά και κλασικές ελληνικές επιλογές, όπως αχνιστό χριστόψαρο με τσιγαριστά χόρτα, ψαρόσουπα, ντόπιο αρνάκι φρικασέ, καθώς και μοσχαρίσια γάλακτος με ψητά λαχανικά.Η συγκεκριμένη πρόταση απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια πιο «γεμάτη» γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα που δύσκολα βρίσκει κανείς συγκεντρωμένα σε brunch επιλογή στο νησί.
  • Με την κάμερα του Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, ταξιδεύουμε αυτές τις γιορτές στην ορεινή Αρκαδία και σας μεταφέρουμε εικόνες από έναν τόπο που συνδυάζει φύση, ηρεμία και έντονη δράση.Ο ποταμός Λάδωνας, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς φυσικούς προορισμούς της Πελοποννήσου, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φίλους του rafting και της εναλλακτικής εμπειρίας στη φύση. Πυκνή βλάστηση, καθαρά νερά και ένα τοπίο που αλλάζει σε κάθε στροφή του ποταμού.Για περίπου 54 λεπτά, διασχίζουμε τον Λάδωνα σε μια διαδρομή γεμάτη εικόνες, ήχους και στιγμές που δύσκολα περιγράφονται με λόγια. Μια εμπειρία διαφορετική, αυθεντική, μακριά από την καθημερινότητα, την οποία μοιραζόμαστε με τους αναγνώστες και τους φίλους του Leros News.Αυτό είναι το δικό μας μικρό χριστουγεννιάτικο ταξίδι.
Χρόνια πολλά σε όλους.
  • Με χαμόγελα, παιδικές φωνές και γιορτινή διάθεση πλημμύρισε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 ο κεντρικός δρόμος της Καμάρας, έξω από την πλατεία του γνωστού Super Market Ταχλιαμπούρη, με αφορμή το 8ο Santa Run 2025, μια φιλανθρωπική διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί και αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.Εκατοντάδες παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν και φέτος στο επιτυχημένο αυτό event, το οποίο οραματίστηκε και διοργανώνει η Ολυμπιονίκης Ουρανία Ρεμπούλη, με τη στήριξη χορηγών της τοπικής οικονομίας και μεγάλο χορηγό τα Super Market Ταχλιαμπούρη.Σύμμαχος της διοργάνωσης στάθηκε και ο καλός καιρός, με την πλατεία να γεμίζει κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Βρετός Κουβάς, Ελένη Χέλμη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννακός, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη γιορτινή δράση.Την παράσταση, πάντως, έκλεψε το νέο μέλος της οικογένειας Ταχλιαμπούρη, ένα… αληθινό «μανεκέν», που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Το Santa Run απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι, όταν ο αθλητισμός, η προσφορά και το πνεύμα των Χριστουγέννων συναντιούνται, η «καρδιά» του νησιού χτυπά ακόμα πιο δυνατά.Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη με την επιτυχημένη εκδήλωση
  • Μια όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν τα παιδιά της ομάδας του Πανιωνίου Λέρου, τα οποία επισκέφθηκαν το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου, που φιλοξενεί περίπου 70 σκυλάκια.Συνολικά 35 παιδιά βρέθηκαν στον χώρο, έπαιξαν με τα ζώα, τα πήγαν βόλτα στο βουνό και πέρασαν στιγμές χαράς, δίνοντας αγάπη και φροντίδα στα φιλοξενούμενα σκυλάκια. Παράλληλα, η ομάδα προσέφερε τροφές για τα ζώα, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου.Η υπεύθυνη του καταφυγίου, Φλώρα Κουτούζου, χαρακτήρισε την επίσκεψη «υπέροχη κίνηση», ενώ η πρόεδρος του Πανιωνίου, Μαριέττα Καστή, είπε στην κάμερα ότι, σήμερα, τα παιδιά χάρηκαν πραγματικά.Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης, έστειλε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, τονίζοντας πως «όλοι μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι και να προσφέρουμε ένα σπίτι σε ένα ζώο που το έχει ανάγκη».Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια απλή αλλά ουσιαστική και ελπιδοφόρα δράση, που αναδεικνύει την αξία της φιλοζωίας, του εθελοντισμού  και της προσφοράς.Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.Ρεπορτάζ: Νίκος ΙγνατίδηςΣτο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Λέρος: Δηλώσεις Ευάγγελου Ασβεστά για τα προβλήματα της κακοκαιρίας και το ταξίδι του Πανιωνίου
  • Κικίλιας: «Στηρίζουμε το Λιμενικό Σώμα – Περιοχές της Αθήνας υποφέρουν από την παράνομη μετανάστευση»
  • Λέρος: Έρχεται τον Μάρτιο το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ
  • Ρόδος: Σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού για διακίνηση κοκαΐνης

Νεότερα Video

Λέρος: Δηλώσεις Ευάγγελου Ασβεστά για τα προβλήματα της κακοκαιρίας και το ταξίδι του Πανιωνίου

Λέρος: Δηλώσεις Ευάγγελου Ασβεστά για τα προβλήματα της κακοκαιρίας και το ταξίδι του Πανιωνίου

323 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
19 Φεβρουαρίου 2026
Λέρος: Οι ισχυρές βροχοπτώσεις μετέτρεψαν δρόμους σε ποτάμια

Λέρος: Οι ισχυρές βροχοπτώσεις μετέτρεψαν δρόμους σε ποτάμια

1.4k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
18 Φεβρουαρίου 2026

© 2004 - 2026 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2026 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.