back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στέφανος Δράκος: «Φυτώριο αξιών ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρεμαστής»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΣτέφανος Δράκος: «Φυτώριο αξιών ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρεμαστής»

Σημείο πολιτιστικής αναφοράς χαρακτήρισε την Κρεμαστή, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, στο πλαίσιο πραγματοποίησης εκδηλώσεως από τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».

Ο Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, αναφέρθηκε, τόσο στην προαγωγή του πολιτισμού, όσο και στη διατήρηση και αναβίωση ιστορικών εθίμων. 

Ο κ. Στέφανος Δράκος, παραστάθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Κρεμαστής, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.30, όπου και παρουσιάστηκαν χορευτικά από τα Τμήματα του Συλλόγου, ενώ βραβεύτηκαν και οι αριστεύσαντες μαθητές, για το σχολικό έτος 2013 – 2014. 

«Η Κρεμαστή αποτελεί σημείο αναφοράς του πολιτισμού, όχι μόνο για το νησί της Ρόδου, αλλά για όλη την Ελλάδα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την αθρόα συμμετοχή του κόσμου στη σημερινή εκδήλωση. Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», λειτουργεί ως αγωγός μεταφοράς και διάδοσης της ιστορίας, των εθίμων και του πολιτισμού», σημείωσε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Στέφανος Δράκος. 

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου της Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», καθώς και των ανθρώπων του, ο κ. Στέφανος Δράκος, κατέληξε λέγοντας ότι ουσιαστικά «αποτελεί φυτώριο αξιών και πολιτισμού για τα νέα παιδιά». 

Στέφανος Δράκος

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ