back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, για την μεγάλη απώλεια του εκλεκτού τέκνου της Δωδεκανήσου Νεκτάριου Σαντορινιού, τέως Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δωδεκανήσου αλλά και ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ως Περιφερειακός Σύμβουλος του Νοτίου Αιγαίου και επιτελικό στέλεχος του Δήμου Ρόδου.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός έφυγε πολύ νέος πάνω στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του για τον ίδιο, την οικογένεια του αλλά και για τον τόπο μας, που τον υπηρέτησε με πάθος, με ήθος, με αγάπη και αυταπάρνηση ακόμη και κατά την πλέον δύσκολη περίοδο της ασθένειας του.
Πάντα παρών στις συνεδριάσεις και τα συνέδρια της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου ως ένας άνθρωπος που αγάπησε την αυτοδιοίκηση απ΄ όπου κι αν την υπηρέτησε , έτοιμος να προσφέρει με ανιδιοτέλεια τον θετικό του λόγο, τις προτάσεις του και την προσωπική και θεσμική του δράση απ΄ όποια δημόσια θέση κι αν υπηρετούσε. Η μαχητικότητα του και το πάθος του για τον τόπο του την Δωδεκάνησο και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Σύμη, θα μείνουν ανεξίτηλα στο μυαλό και την σκέψη μας.
Η ανθρωπιά ,η εντιμότητα, η ταπεινότητα και η ευγένεια του τον χαρακτήριζαν σαν άνθρωπο και για αυτό έχαιρε εκτίμησης απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους του πολιτικού μας στίβου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Οικογένεια του εκλιπόντος και αποφασίζει το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο, να σταλεί στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κο Αντώνη Β. Καμπουράκη Δήμαρχο Ρόδου, να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ