Νέο κρούσμα χειροδικίας σε βάρος ελεγκτών της εφορίας αυτή τη φορά σε μαγαζιά της Πάτμου.
Ειδικότερα δύο άντρες και μία γυναίκα, ελεγκτές της ΑΑΔΕ, επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε μαγαζιά του νησιού χθες το βράδυ και όταν ανακοίνωσαν ότι είναι ελεγκτές, ένας άνδρας επιτέθηκε και χτύπησε τον ένα ελεγκτή.
Όπως μεταδίδει το protothema.gr η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε απάντησε ότι δεν ήταν στην δικαιοδοσία τους, αλλά του Λιμενικού το οποίο μες τη σειρά του παρέπεμψε στην Αστυνομία.
Τελικά το «πινγκ-πονγκ δικαιοδοσίας» λύθηκε με παρέμβαση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή που επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ζητώντας του να παρέμβει.
Μετά την παρέμβαση ο δράστης συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε δικάσιμος ενώ ο ελεγκτής μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από κει μεταφέρθηκε στη Ρόδο για περαιτέρω νοσηλεία.
liberal.gr















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025