back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Τριήμερο ταξίδι Δήμαρχου στην Αθήνα

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠΑΤΜΟΣ: Τριήμερο ταξίδι Δήμαρχου στην Αθήνα

Τριήμερο ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος από τις 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Σκοπός του είναι να παρακολουθήσει από κοντά το θέμα της έγκρισης της υπογραφής σύμβασης του έργου «Βελτίωση και επέκταση Αλιευτικού καταφυγίου» το οποίο η Δημοτική αρχή προώθησε μέχρι το Νομικό Σύμβουλο του Κράτους και εκδικάζεται την προσεχή Τρίτη 13 Ιανουαρίου. Η απόφαση αυτή θα καθορίσει τελεσίδικα την πορεία του συγκεκριμένου έργου.

Συνάντηση επίσης θα έχει με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για να συζητήσει θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης προκειμένου να ενημερωθεί για νέους τρόπους ανακύκλωσης που θα βοηθήσουν την λειτουργία της στην Πάτμο αλλά και στους Αρκιούς και το Μαράθι.

Ο Δήμαρχος θα συναντηθεί επίσης με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για να συζητήσει το έργο με θέμα «Αποκατάσταση υποσκαφών προβλήτας λιμένος Λακκίου Λέρου».

Τέλος θα έχει συνάντηση με τον Προϊστάμενο της εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της παραχώρησης συγκεκριμένου ακινήτου που έχει ζητήσει ο Δήμος Πάτμου στη Σκάλα για Τουριστική αξιοποίηση.

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ