back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Οι κάτοικοι παρεμπόδισαν τη μετακίνηση ιατρού με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠΑΤΜΟΣ: Οι κάτοικοι παρεμπόδισαν τη μετακίνηση ιατρού με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου

To Δημοτικό Συμβούλιο Πάτμου κατά τη σημερινή τακτική συνεδρίαση της 24ης Απριλίου 2015 που βρίσκεται σε εξέλιξη, με αφορμή την απόφαση του Διοικητή της 2ης Υ.Π.Ε Πειραιώς & Αιγαίου σχετικά με την μετακίνηση του ιατρού κ. Τσουκαλά Γεωργίου από το Κέντρο Υγείας Πάτμου στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λειψών, συζήτησε εκτάκτως το θέμα και ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Τη παρεμπόδιση της μετακίνησης του ιατρού κ. Τσουκαλά Γεωργίου από την Πάτμο για τους Λειψούς κατά την αναχώρησή του με το πλοίο «Νήσος Κάλυμνος» σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να διαφυλαχτεί η υγεία των κατοίκων της Πάτμου, οι οποίοι μαζί με τους επισκέπτες του νησιού ανέρχονται τουλάχιστον στους 6.000. Σημειωτέον ότι  αυτή τη στιγμή ο ιατρός  κ. Τσουκαλάς Γεώργιος βρίσκεται σε προγραμματισμένη εφημερία στο Κέντρο Υγείας Πάτμου και ο ιατρός του Κ. Υ Πάτμου κ. Ασλάνογλου Δαμιανός βρίσκεται σε κανονική άδεια.
  • Να ενημερωθούν άμεσα για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Υπουργείο Υγείας, η 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, οι βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου και τα Μ.Μ.Ε.
  • Να ζητηθεί από τους παραπάνω φορείς η άμεση μετάθεση στο Κέντρο Υγείας Πάτμου του ιατρού Τσουκαλά Γεωργίου, η οποία εκκρεμεί εδώ και πολύ καιρό και επανειλημμένως έχει ζητηθεί από το Δήμο Πάτμου.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ