ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
kroupia leros

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    Ο George Korfias σχολίασε: Χαχαχαχαχα! Αγαπαμε Λερο! Συγχαρητηρια στον συναδελφο Δημητρη ! Ετσι για την γενικη ενημερωση ομως…
    08.12.2025
  • Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

    Ο UC σχολίασε: You guys make big deal out of nothing , i know the person he…
    02.12.2025
  • Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

    Ο Πελοπίδας Χρήστος σχολίασε: Κι άμα θελω α πάω στον Άι Γιάννη τη Φακουδιά πο πισω πο το…
    01.12.2025
  • Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος

    Ο New York σχολίασε: Ti ginete ekei kato?
    28.11.2025
  • Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ο Βαλ σχολίασε: Έχω ψοφίσει στο γέλιο ρεε.....γιατί έβηξες λέει ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα
    21.11.2025
crithonis-paradise-hotel
louloudias

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ιγνατίδης

Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.

Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.

Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.

Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
13 °c
Agia Marina
16 ° Κυ
15 ° Δε
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ » Πάτμος » Πρόεδρος Ξενοδόχων Πάτμου: “Απάντηση στις ατεκμηρίωτες και λαϊκίστικες ανακοινώσεις του κ. Τσουκαλά”

Πρόεδρος Ξενοδόχων Πάτμου: “Απάντηση στις ατεκμηρίωτες και λαϊκίστικες ανακοινώσεις του κ. Τσουκαλά”

Leros News Leros News
27 Σεπτεμβρίου 2021
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ, Πάτμος
Χρόνος ανάγνωσης: 4 Λεπτά
A A
0
Πάτμος: «Φρένο» από το Συμβούλιο της Επικρατείας
8
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
274
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Του Ιάκωβου Κουτλάκη

Προέδρου της  Ένωσης  Ξενοδόχων  και Μέλος της Τουριστικής   Επιτροπής Πάτμου

Ο κ. Γιώργος Τσουκαλάς είναι  Διευθυντής Παθολογίας και Συντονιστής του Κέντρου Υγείας  Πάτμου και ανέλαβε από πέρυσι  να ανακοινώνει άτυπα  τα τυχόν κρούσματα  COVID της Πάτμου. Αντί λοιπόν να συντάσσει  καθημερινώς ένα σοβαρό και επίσημο Δελτίου Τύπου του Κέντρου Υγείας , όπως  πολλοί του είχαμε ζητήσει, χρησιμοποιεί  ατυχώς  για τον σκοπό αυτό το χρονολόγιο του στο facebook.  Επί πλέον δεν περιορίζεται μόνο σε μια απλή  ενημέρωση, αλλά διανθίζει τα κείμενα του με  θέματα έξω από το αντικείμενο του και με μπόλικη  πολιτική  κομματική προπαγάνδα και με ένα  ύφος  λαϊκού δικαστή, βρίζει , συκοφαντεί πρόσωπα και θεσμούς , διαδίδει fakenews  , δημιουργεί αντιπαλότητες άνευ λόγου  και κυρίως πανικό στον τουρισμό του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΠΕΔ νοτίου Αιγαίου

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΠΕΔ νοτίου Αιγαίου

11.12.2025
864
Κάλυμνος: Την Παρασκευή η παράδοση των κομποστοποιητών από τον ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Κάλυμνος: Την Παρασκευή η παράδοση των κομποστοποιητών από τον ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

11.12.2025
587

Στο στόχαστρό του εκτός το Δήμαρχο, έβαλε κι εμένα  ως πρόεδρο των Ξενοδόχων και το ιδιωτικό διαγνωστικό Κέντρο λήψης τεστ ,  με αποτέλεσμα να δημιουργεί  τους τελευταίους 3 μήνες προβλήματα στην ομαλή κατά τα άλλα  τουριστική σεζόν του νησιού.

Έχω χρέος επομένως και οφείλω μιας επίσημης δημόσιας απάντησης  στις  απρέπειες  και επικίνδυνους σχολιασμούς του κ. Τσουκαλά, προκειμένου να πειστεί να σταματήσει.

  • Ιδού δείγματα ανακοινώσεων  κρουσμάτων Covid  μέσω του χρονολογίου του κ. Τσουκαλά.

« θα νοσήσουν όλοι όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι….!»..       « ο ΜΕΘ είναι γεμάτες….»

« 23/8  5 θετικά  σύνολο το τελευταίο 10ημερο    20 »

« 25/8  7 θετικά σύνολο 22 …  »      

« 26/8  12 θετικά σύνολο 38 …  »

« 27/8   11 ενεργά σύνολο  50  …»

 «  30/8    5  σύνολο 60 ……..       »

«  31/8    7  σύνολο  67                      

« 01/9    3   σύνολο    66 …….»

   « 02/9   5   θετικά   σύνολο 75»

Δηλώνει δηλαδή  τα κρούσματα εις το «περίπου»  και πάντα περισσότερα από την πραγματικότητα, την  στιγμή που  ο ΕΟΔΥ δηλώνει πολύ λιγότερα νούμερα .

  • Δεν ενημερώνει πόσοι  και πότε   έχουν αποθεραπευτεί , ούτε τους αφαιρεί από τους ενεργούς θετικούς και δημιουργεί έτσι μία σύγχυση.
  • Δεν αφαιρεί από τους θετικούς, αυτούς που αμφισβητώντας τα ΤΕΣΤ ,  επαναλαμβάνουν την ίδια ή την επόμενη ημέρα τα ΤΕΣΤ και βγαίνουν αρνητικοί.  Εγώ τουλάχιστον γνωρίζω 8 απ αυτούς.
  • Δεν διευκρινίζει ποιοι εκ των θετικών έχουν εμβολιαστεί ή μη.
  • Μαζί με τα νούμερα που παραθέτει,  διανθίζει τις ανακοινώσεις του με κρίσεις και απρεπής σχολιασμούς,  με ύβρις και συκοφαντίες, μ ένα ειρωνικό ύφος και με μπόλικη προπαγάνδα μιας συγκεκριμένης κομματικής  ιδεολογίας  που διακατέχεται , κάτι που είναι απαράδεκτο την στιγμή που μιλάει ως εκπρόσωπος του Κ.Υ Πάτμου και του ΕΟΔΥ.

Η Δεύτερη διαμαρτυρία μου είναι ότι  ο κ. Τσουκαλάς  με αφορμή μιας προσωρινής πρόσκλησης ενός ιδιωτικού  κλιμακίου  λήψης Τεστ Covid  στη Πάτμο, για τους επιστρεφόμενους επισκέπτες του νησιού, έδειξε και  δείχνει ένα ανεξήγητο μένος  προς την πρωτοβουλία αυτή.. Προσπαθεί να ακυρώσει τη λειτουργία του κλιμακίου, με κίνδυνο να τιναχτεί στον αέρα ο τουρισμός του νησιού.

Αντί να χαίρεται που λύσαμε αυτό το πρόβλημα,  λόγω της  αδυναμίας του Κέντρου Υγείας της Πάτμου να αναλάβει  αυτή την υποχρέωση, της έλλειψης  Μικροβιολογικού εργαστηρίου στο νησί και της μη ύπαρξης Κλιμακίου ΕΟΔΥ),  κατηγορεί αόριστα το ιδιωτικό κλιμάκιο  ως εγκληματικό χωρίς να προσκομίζει στοιχεία.  Έγιναν από τρίτους  ύποπτες κατευθυνόμενες  καταγγελίες και όλες έπεσαν στο κενό,    Ταυτόχρονα  κατηγορεί το Δήμαρχο και τους 2 Προέδρους (Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων  Δωματίων)   που το προσκάλεσαν και το εγκατέστησαν ότι είναι συνυπεύθυνοι , χωρίς να λέει σε τι ή να προσκομίσει  έστω ένα στοιχείο για να δικαιολογήσει  τα γραφόμενά του.

Παραθέτω ενδεικτικά προς γνώση όλων , κάποιες από τις επαίσχυντες   «κορώνες» του , παρμένες μέσα από το χρονολόγιο του  στο facebook για να κατανοήσει ο κόσμος  το ποιόν του ανθρώπου..

« Ιδιωτική εταιρεία «κυνηγών κορωναιού το διαγνωστικό»  .

«Εγκληματικό και απαράδεκτο είναι το ιδιωτικό κλιμάκιο».

«Από τους ιδιώτες δεν έχει ανιχνευθεί κανένα θετικό  κρούσμα (ψευδές)».

«στο ιδιωτικό διαγνωστικό γίνονται αρπαχτές».

« τα κρούσματα τα τρώει η μαρμάγκα » .

«Υπόλογοι είναι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων που το έφεραν». 

« θα νοσήσουν όλοι όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι….!».. « ο ΜΕΘ είναι γεμάτες….»

«Τα δείγματα που πήρε ο Δήμος  μήπως τα πήραν κατά λάθος από το πηγάδι» .

« Να ανασταλεί το θρησκευτικό φεστιβάλ». 

  « Περιμένουμε να ξαναστείλουν τα δείγματα του βιολογικού και όχι του πηγαδιού».

  Τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα έκαμαν λάστιχο η Κυβέρνηση και η Τοπική διοίκηση» κλπ κλπ. 

Η πρώτη μου παρατήρηση σε όλα αυτά είναι η λέξη   ΝΤΡΟΠΗ  για ένα Γιατρό, για ένα Επιστήμονα να χρησιμοποιεί τέτοιο λεξιλόγιο.  Το δεύτερο που θέλω να πω είναι  «Γιατρέ, ονόματα και στοιχεία παρακαλώ,  όχι  λάσπη»,  διότι εάν δεν υπάρχουν στοιχεία  και «οι κρίνοντες κρίνονται…» 

Τρίτον παρατηρούμε ότι αγνοεί τις συνέπειες στον τουρισμό αν τυχόν εκλείψει  από την Πάτμο το διαγνωστικό εξ αιτίας του.  Αγνοεί ότι θα είναι μία  έμμεση  πισώπλατη μαχαιριά  σε κάθε άνεργο του νησιού,  που προσπαθεί να βρει δουλειά, σε κάθε επιχειρηματία  του τουρισμού που προσπαθεί να επιβιώσει , μία υπονόμευση του τόπου   που τον  φιλοξενεί και τον  έκαμε Διευθυντή του Κ.Υ Πάτμου

Και θα είναι πισώπλατη, διότι  θέλοντας να κάνει τον «αγωνιστή του λαού»  , αδιαφορεί ότι  η  παρουσία του ιδιωτικού κλιμακίου  λήψης των ΤΕΣΤ στους επιστρεφόμενους επισκέπτες του νησιού , έσωσε στην ουσία τη τουριστική σεζόν και έδωσε  δουλειά σε εκατοντάδες ανέργους.

Τι θα γινόταν  αν αδιαφορούσαμε να καλέσουμε το κλιμάκιο αυτό , ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα ;  Πόσες χιλιάδες ακυρώσεις  θα είχε το νησί μας εξ αιτίας και μόνο της μη δυνατότητα λήψης των τεστ στη Πάτμο την στιγμή που επίσημα ο ίδιος ως Διευθυντής του Κ.Υ Πάτμου , αρνείται,  να αναλάβει αυτή την υποχρέωση ; Την  στιγμή που  το κράτος βεβαιώνει  ότι είναι αδύνατον να  στήσει  σε όλη την Ελλάδα κλιμάκια του ΕΟΔΥ; Δυστυχώς το αποτέλεσμα αυτό δεν τον ενδιαφέρει.

Και ιδού η υποκρισία του, πριν κληθεί το ιδιωτικό κλιμάκιο. Επισκέφθηκα  προσωπικά τον κ. Τσουκαλά  και του έθεσα ευθέως το θέμα, να αναλάβει το Κ.Υ. τα ΤΕΣΤ των επισκεπτών του νησιού και έλαβα  μία ηχηρή   ΑΡΝΗΣΗ  .  Νομίζω δεν θα  ήταν δύσκολο  στον ίδιο, να αναθέσει σε μια νοσηλεύτρια του Κ.Υ. να κάνει  την δουλειά που κάνει η  ιδιωτική υπάλληλος , δηλαδή 50-80 τεστ στο 8ωρό της.  Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση του καθενός .  

Πέραν αυτών δεν είναι πρέπον  ο κ. Τσουκαλάς  ως  υψηλόβαθμος  δημόσιος λειτουργός ,  Διευθυντής Παθολογίας του Κέντρου Υγείας  Πάτμου να ειρωνεύεται  και να συκοφαντεί δημοσίως τον Δήμαρχο  κι  εμένα. Οφείλει να τηρεί στο ελάχιστο  την δεοντολογία και τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα .

Παρατηρεί κάποιος ότι συχνά αρέσκεται  να αυτοπροβάλλεται  Μειώνοντας   κάθε πρωτοβουλία του  Δήμου, του Προέδρου του Κ.Υ , των Φορέων , των «Φίλων της Πάτμου» και  άλλων  ιδιωτών για την βελτίωση του Κέντρο Υγείας   και ταυτόχρονα  « ηρωποιεί»  τον εαυτό του  ότι τάχα με τους « αγώνες του»  τα έκανε όλα. Αυτός έφερε στη Πάτμο την έγκριση του ξενοδοχείου Καραντίνας,  αυτός έσωσε το νησί από την πανδημία ,  αυτός αναβάθμισε το Κ.Υ,  αυτός έφερε το προσωπικό . Γενικά  ποτέ  δεν εξέλειπαν «οι σωτήρες»  της Πάτμου, τώρα προστέθηκε άλλος ένας.

Οφείλει επομένως  ο  κ. Τσουκαλάς να σταματήσει να προκαλεί, να συκοφαντεί, να διαδίδει ψευδής ειδήσεις και να υπονομεύει τον τουρισμό του νησιού . Να σταματήσει να δημιουργεί συρράξεις άνευ λόγου, να ειρωνεύεται  ανθρώπους που δεν τον ενοχλούν και ας μάθει επί τέλους να συνεργάζεται.

Όποια  κι αν είναι  τα κίνητρά του, γεγονός είναι ότι η φιλήσυχη Πατμιακή  Κοινωνία που τον τίμησε και τον τιμά και έκανε  αγώνες να έλθει στο νησί , σήμερα προσβάλλεται με τα καμώματα του και σύντομα θα δει τις αντιδράσεις του κόσμου.

Αν θεωρεί έπαινό του , να εξαναγκάζει χθες τον Δήμαρχο , σήμερα εμένα και αύριο κάποιον  άλλο να ασχολείται  για τις απρέπειές του , αυτό ας το δουν οι Προϊσταμένες  του Αρχές που κοινοποιείται η παρούσα, οι οποίες οφείλουν να τον εξαναγκάσουν  να ασχολείται  αποκλειστικά με το αντικείμενο του και όχι με  αλλότρια και να κουνάει απρεπώς  το δάχτυλο σε εκλεγμένους από το λαό.                     Αν δεν μπορεί , καλύτερα  να παραχωρήσει τουλάχιστον το αξίωμά του Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Πάτμου σε άλλο ικανότερο και πιο συνεργάσιμο πρόσωπο για το καλό του τόπου.

Ο χρόνος θα δείξει…!


Ιάκωβος Κουτλάκης 

Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πάτμου

& Μέλος Τουριστική Επιτροπής

Tags: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΠΑΤΜΟΣ
Share3Tweet2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήττα του Ελληνικού Δημοσίου σε υπόθεση δημόσιας γης στην Πάτμο
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Πάτμος: Αναπληρωτές και νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί χωρίς στέγη και ενίσχυση

28.11.2025
603
Τα αποτελέσματα των Εκλογών του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Τα αποτελέσματα των Εκλογών του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων

10.11.2025
754
Στην Κω συνεδριάζει το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου το Σάββατο 3 Μαΐου
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: ‘Εως τις 31 Δεκεμβρίου 2025 οι υπόχρεοι εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.)

10.11.2025
677
Επόμενο
Ιωάννης Παππάς: Η Ελλάδα πιο ισχυρή

Ιωάννης Παππάς: Η Ελλάδα πιο ισχυρή

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Τη Δευτέρα 18/12/2006 η ορκωμοσία του Δ.Σ. Λέρου

    13.12.2006
    Τη Δευτέρα 18/12/2006 η ορκωμοσία του Δ.Σ. Λέρου Πριν 19 χρόνια 1.6K
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

    Μηνύματα πνοής: Ως πότε;

    13.12.2012
    Μηνύματα πνοής: Ως πότε; Πριν 13 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Εισαγγελική παρέμβαση για το λουκέτο στην τράπεζα Δωδεκάνησου

    13.12.2013
    Εισαγγελική παρέμβαση για το λουκέτο στην τράπεζα Δωδεκάνησου Πριν 12 χρόνια 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΘΡΙΛΕΡ με το ακέφαλο πτώμα του 38χρονου που διέμενε στη Λέρο

    13.12.2014
    ΘΡΙΛΕΡ με το ακέφαλο πτώμα του 38χρονου που διέμενε στη Λέρο Πριν 11 χρόνια 4.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στέφανος Δράκος: «OXI» σε hotspots σε Κω και Λέρο

    13.12.2015
    Στέφανος Δράκος: «OXI» σε hotspots σε Κω και Λέρο Πριν 10 χρόνια 1.5K

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Διορίστηκε στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Ευάγγελος Μαρκάκης!

    12.12.2025
    Λέρος: Διορίστηκε στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Ευάγγελος Μαρκάκης! 2.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό

    10.12.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό 2.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική…

    06.12.2025
    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική τους – κι εμείς δεν θα τη νομιμοποιήσουμε” 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    08.12.2025
    Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Κατολίσθηση γεφυριού στον Ξηρόκαμπο – Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία

    06.12.2025
    Λέρος: Κατολίσθηση γεφυριού στον Ξηρόκαμπο – Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία 1.7K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]

    Λέρος: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    54 shares
    Share 28 Tweet 11
  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Μιχάλης Κόλιας: “Έρχονται νέες υπέρογκες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τη δημοτική Αρχή”

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τον οδοφωτισμό 20χλμ και την ασφαλτόστρωση – Κατεπείγον ταξίδι στη Ρόδο

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
Navarone-ad
Currently Playing

Θεόδωρος Ασβεστάς: Νέες συμφωνίες αλλάζουν τον τουριστικό χάρτη της Λέρου

Θεόδωρος Ασβεστάς: Νέες συμφωνίες αλλάζουν τον τουριστικό χάρτη της Λέρου

Θεόδωρος Ασβεστάς: Νέες συμφωνίες αλλάζουν τον τουριστικό χάρτη της Λέρου

Featured
Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Featured
  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ιγνατίδης

Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.

Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.

Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.

Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Ανακοίνωση Λιμεναρχείου Λέρου για εκτέλεση εκπαιδευτικών βολών την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου
  • Θεόδωρος Ασβεστάς: Νέες συμφωνίες αλλάζουν τον τουριστικό χάρτη της Λέρου
  • Λέρος: Διορίστηκε στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Ευάγγελος Μαρκάκης!
  • Λέρος: Άριστο κλίμα στη συνάντηση του Σωματείου ΤΑΞΙ με τον Δήμαρχο

Νεότερα Video

Θεόδωρος Ασβεστάς: Νέες συμφωνίες αλλάζουν τον τουριστικό χάρτη της Λέρου

Θεόδωρος Ασβεστάς: Νέες συμφωνίες αλλάζουν τον τουριστικό χάρτη της Λέρου

1.6k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
12 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

1.2k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
4 Δεκεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.