Ανάστατο το νησί της Αποκάλυψης από τις αποκαλύψεις για τους 4 νεαρούς…
Ιερούς ναούς στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, είχε ρημάξει σπείρα, η οποία εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Ως δράστες κατηγορούνται τέσσερα άτομα, αλβανικής καταγωγής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Πάτμου με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, πριν από λίγες μέρες, οι δράστες κατηγορούνται ότι διέρρηξαν δύο εκκλησίες του νησιού, από τις οποίες άρπαξαν έναν χρυσό σταυρό, χρήματα, τιμαλφή, αναθέματα και συσκευές μικροφώνου, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μία ακόμη εκκλησία.
H δικογραφία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
newsit.gr


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"