Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτμου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST XII” Ν. Πειραιά 11052, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο για Κω – Λέρο – Πάτμο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στον λιμένα της Πάτμου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του, για τον λιμένα Πειραιά.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν επτά (07) επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Λέρου και να επιβιβαστούν σαράντα δύο (42) επιβάτες.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup