back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Παρουσία του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Κω και Ρόδο με κλιμάκια Υφυπουργών και στελεχών της ΝΔ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠαρουσία του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Κω και Ρόδο με κλιμάκια Υφυπουργών και στελεχών της ΝΔ

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και  Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συνόδευσε τα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας το πρωί της Τρίτης ( 28.5.24), στο νησί της Κω,  και το απόγευμα στην Ρόδο.

Στην Κω,  περιόδευσε  και είχε συναντήσεις, με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο, και τον Βουλευτή Χίου και πρώην υπουργό , Νότη Μηταράκη.  Επισκέφθηκαν και τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, τον Δήμαρχο Κω  Θεοδόση Νικηταρά και την Έπαρχο Κω-Νισύρου Ντίνα Σβύνου.

Συζητήσεις  είχαν και με την Διοίκηση  του Νοσοκομείου Κω και με εκπροσώπους των ιατρών για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κω. Τη στήριξη στα αιτήματα  τους δήλωσε και ο Βουλευτής. Ο Υφυπουργός  αναφέρθηκε  και στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης  του νέου νοσοκομείου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας  με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο και την Ειδική Γραμματέα Προστασίας των Ζώων, Μαριάνθη Δημοπούλου συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, περπάτησαν στο κέντρο της πόλης, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τα στελέχη της ΔΕΕΠ της ΝΔ.

Τέλος ο Βασίλης Α. Υψηλάντης, ανέδειξε στους Υφυπουργούς ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Κω και της Ρόδου όπως:

  • Βελτίωση των υποδομών στην Κω, δρόμοι, λιμάνια και αεροδρόμια.
  • Αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης στα Δωδεκάνησα και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στη Ρόδο.
  • Προστασία της πανίδας στα νησιά και ειδικότερα στην Ρόδο αλλά και συνάμα την αντιμετώπιση του προβλήματος με τα ελάφια.
  • Ζητήματα που άπτονται του τομέα της Πολιτικής Προστασίας στη Ρόδο αλλά και στα Δωδεκάνησα.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ