Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λειψών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”BLUE STAR PATMOS” Ν.Π. 12119, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Κάρπαθο – Ρόδο- Σύμη – Κω – Κάλυμνο – Λέρο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Πάτμου – Πειραιά.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στο λιμένα Λειψών έντεκα (11) επιβάτες και δύο (02) ΙΧ οχήματα, ενώ παρέμειναν προς επιβίβαση δύο (02) επιβάτες και ένα (01) ΙΧ όχημα.









![Blue Star Patmos: Άγνωστο πότε θα «ξεκολλήσει» από το λιμάνι της Ίου [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2016/12/bluestar-patmos.jpg)








ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ευχές από τον Πρεσβευτή της Λέρου, Γιώργο Παύλη, προς τον Λεριακό λαό
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων