ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρασινίζει το παλιό γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»
Πρασινίζει το «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»! Το δρόμο που περίμεναν γενιές και γενιές Κώων παίρνει από σήμερα η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός του ιστορικού γηπέδου «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ», με την υπογραφή της σύμβασης βελτίωσης των εγκαταστάσεων από το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά. Ο Θεοδόσης Νικηταράς τόνισε ότι η δημοτική αρχή ανταποκρίνεται στα
αισθήματα των συμπατριωτών μας για το παλιό γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» και στις δεσμεύσεις της για ταχύτερη απόδοση του γηπέδου στους νέους και στις νέες του
νησιού μας, οι οποίοι θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να αθλούνται σε ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου μας και θα κοστίσει 361.175 €. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν σε διάστημα οκτώ μηνών.
Προβλέπεται η τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, η κατασκευή και συντήρηση αποδυτηρίων και η ανακαίνιση των κερκίδων. Ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε στο σχετικό διαγωνισμό η εταιρεία «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δ.τ. ΑΝΑΚΤΩΡ Ε.Ε.».
Γραφείο Τύπου


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup