back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στο πρώην κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου θα λειτουργήσει Παράρτημα η ALPHA BANK

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στο πρώην κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου θα λειτουργήσει Παράρτημα η ALPHA BANK

Τέλος παίρνει η ταλαιπωρία των πελατών του καταστήματος της ALPHA BANK στην Κάλυμνο, αφού ήδη γίνονται οι απαραίτητες εργασίες στο κτίριο της πρώην Τράπεζας Δωδεκανήσου προκειμένου να λειτουργήσει και δεύτερο υποκατάστημα.

Μετά την συγχώνευση της Εμπορικής και της Τράπεζας Δωδεκανήσου με την ALPHA BANK και το κλείσιμο των 2 αντίστοιχων καταστημάτων, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των πελατών, ιδιαίτερα στο τέλος του μηνός που υπάρχουν οι πληρωμές και οι μισθοδοσίες.

Εικόνες με συνωστισμό και ατελείωτες ουρές έξω από το κατάστημα ήταν σύνηθες φαινόμενο με τους πελάτες να περιμένουν υπομονετικά να έλθει η σειρά τους για να εξυπηρετηθούν.

Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή ότι η ALPHA BANK έχει αναλάβει να εξυπηρετήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό νέων πελατών και σίγουρα το υφιστάμενο κατάστημα, δεν επαρκούσε.

Το πρόβλημα αυτό άμεσα το αντιλήφθηκε η Διοίκηση της Τράπεζας και ήδη δίνει λύση με τη λειτουργία ενός παραρτήματος στο κτίριο της πρώην Τράπεζας Δωδεκανήσου που αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι τέλος Απριλίου ή αρχές Μαΐου.

kalymnos-news.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ