Μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, στα αρμόδια Υπουργεία, εκδόθηκε το ΦΕΚ το οποίο ορίζει πως οι μετακινήσεις από νησί σε νησί της ίδιας Περιφέρειας, μπορούν να πραγματοποιηθούν με αρνητικό self test.
Έπειτα από την επικοινωνία του κυρίου Παππά με τους αρμόδιους Υπουργούς, αναμέναμε την τροποποίηση της απόφασης για τις μετακινήσεις από νησί σε νησί της ίδιας Περιφέρειας.
Όπως είχε προαναγγείλει και ο ίδιος, σήμερα εκδόθηκε το εν λόγω ΦΕΚ το οποίο προβλέπει πως:
“οι επιβάτες που μετακινούνται σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ νήσων της ίδιας περιφέρειας, δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test), είτε σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με τα γενικώς ισχύοντα, είτε εντός 24 ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού”.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup