Σημαντική κοινοβουλευτική δραστηριότητα είχε, ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκάνησου Βασίλης Α. Υψηλάντης, δεδομένου ότι μετά τον προϋπολογισμό της Βουλής, ήταν ο εισηγητής της Ν Δ στην Έκθεση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το έτος 2021, που πραγματοποιήθηκε στη Γερουσία παρουσία της Προέδρου του ΝΣΚ κ. Ευγενίας Ε. Βελώνη καθώς επίσης Ειδικός Εισηγητής στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2023, η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Κατά την ομιλία του επί της εισηγήσεως για τη λειτουργία του ΝΣΚ 2021, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τη σημαντική δουλειά του παραρτήματος του ΝΣΚ στη Ρόδο με το οποίο, ως Δικηγόρος της πράξης, είχε τη δυνατότητα για τρεις τουλάχιστον δεκαετίες να συνεργάζεται.
Τέλος ο Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη στην Κοινή Συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου παρουσιάστηκαν από τον εκπρόσωπο της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο κ. Νικόλαο Μηλιώνη οι Ετήσιες Εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για το οικονομικό έτος 2021.

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο