back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δήλωση Καθηγητή Δημ. Κρεμαστινού για την ενότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔήλωση Καθηγητή Δημ. Κρεμαστινού για την ενότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Επ’ ευκαιρία διαφόρων σχολίων που διατυπώνονται στα ΜΜΕ, ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός με δήλωσή του διευκρινίζει:

“Επανειλημμένα έχω εκφράσει δημόσια την άποψή μου όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ. Μοναδική μου επιδίωξη είναι η ενότητα του κόμματος και μόνον αυτό. Όμως, η ενότητα διασφαλίζεται με την ελευθερία έκφρασης της άποψης από όλους, μέσα στα όργανα του κόμματος τα οποία είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα για τους Βουλευτές και το Πολιτικό Συμβούλιο, η Κεντρική Επιτροπή και οι Περιφερειακές Οργανώσεις για τα οργανωμένα μέλη του Κόμματος. Είναι τα όργανα που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Δεν βοηθά την ενότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο διάλογος εκτός των οργάνων του.

Όσον αφορά την Δημοκρατική Παράταξη: η Δημοκρατική Παράταξη δεν είναι κόμμα και, κατά συνέπεια, δεν διαθέτει κομματικά όργανα. Διέπεται από το δόγμα που διακήρυξε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος επί λέξει είπε “έλαχε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης.” Ο ίδιος το εφάρμοσε συνεργαζόμενος με τις δημοκρατικές δυνάμεις εκείνης της περιόδου. Την ίδια πολιτική εφάρμοσαν τόσο ο Κώστας Σημίτης όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου. Μέσα στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελος Βενιζέλος.”  

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ