back to top
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΜΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΜΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αποκατάστασης στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας, χάρη στην ευγενική χορηγία του Εντεταλμένου Συμβούλου, κυρίου Θωμά Υψηλάντη. Ο κύριος Υψηλάντης, με το συνεργείο του και με προτεργάτη τον πατέρα του Χρήστο, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκαταστήσουν τη ζημιά του κτιρίου.
Η αποκατάσταση πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση του κυρίου Υψηλάντη με τη Διευθύντρια του σχολείου, και το κτίριο παραδόθηκε ξανά σε άριστη κατάσταση, έτοιμο να εξυπηρετήσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Παρά την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να σπείρει διχόνοια και να υποβαθμίσει το έργο μας, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Όσο κάποιοι ασχολούνται με το να δημιουργούν εντυπώσεις και να διασπείρουν ψεύδη, εμείς ασχολούμαστε με το να βελτιώνουμε τις υποδομές του τόπου μας. Ενώ εκείνοι αρκούνται στην ανούσια κριτική από το περιθώριο, εμείς συνεχίζουμε να παραδίδουμε έργα που κάνουν πραγματική διαφορά για τους πολίτες της Πάτμου.

Η αντιπολίτευση μπορεί να συνεχίσει να αναλώνεται στη μιζέρια της. Εμείς, ωστόσο, προχωράμε μπροστά με πράξεις και αποτελέσματα, γιατί αυτό χρειάζεται ο τόπος μας. Η Πάτμος αλλάζει, και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτήν την αλλαγή.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Πάτμου,
Νικήτας Τσαμπαλάκης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ