back to top
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Λέρος: “ΠΕΡΠΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ” – Δηλώσεις συμμετοχής στη δράση του Δήμου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: "ΠΕΡΠΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ" - Δηλώσεις συμμετοχής στη δράση του Δήμου

🐕‍🦺Για πρώτη φορά ο δήμος μας οργανώνει φιλοζωική δράση με σκοπό τη στήριξη των αδέσποτων!!!

♦️Γιατί να δηλώσω συμμετοχή;

📌Η εταιρεία ΕΛΒΙΖ ΑΕ θα προσφέρει για κάθε συμμετοχή 10 κιλά σκυλοτροφή για τις ανάγκες των αδέσποτων που φιλοξενούνται στο Φιλοζωικό Σωματείο.

📌Μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο πρωινό με την οικογένεια σας και να δείξετε στα παιδιά σας την έννοια της φιλανθρωπίας αλλά και της φιλοζωίας.

📌Θα γνωρίσετε τη δράση του Φιλοζωικού Σωματείου και ίσως θελήσετε να γίνετε κι εσείς μέλη, προσφέροντας το χρόνο σας στα ζώα που μας έχουν ανάγκη.

📌Θα έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε κάποιο από τα αδεσποτάκια που θα βρίσκονται εκεί αλλά θα γνωρίσετε επίσης την ιστορία των υπολοίπων μέσα από μια πολύ όμορφη έκθεση φωτογραφίας.

📌Θα γίνετε παράδειγμα και θετικό πρότυπο για όλους και κυρίως για όσους εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους. Τα σκυλιά είναι φίλοι μας και οφείλουμε να τα προσέχουμε και να τα σεβόμαστε.

📌Μέσα από τον περίπατο αυτό θα κάνετε καλό στη σωματική και ψυχική υγεία όχι μονο του σκύλου σας αλλά και τη δική σας!!

📌Θα ενισχύσετε την κοινωνικόποίηση, την πειθαρχία του αλλά και υο αίσθημα ευεξίας.

📌Θα κάντε το πρωινό σας περπάτημα, θα κάψετε θερμίδες και ταυτόχρονα θα δώσετε χαρά στους μικρούς τετράποδους φίλους μας.

❤️ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Θα περάσουμε καλά και θα δώσουμε χαρά σε ψυχές που μας έχουν ανάγκη!!!

🆘️Κι αν δεν έχετε σκύλο, δηλώστε νωρίτερα τη συμμετοχή σας και ένα από τα αδεσποτάκια του Φιλοζωικού Σωματείου, θα βρίσκεται εκεί για να περπατησετε μαζι του!!!

☎️Πληροφορίες στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ευαγγέλου Βάσω στο τηλέφωνο 2247028014 ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του δήμου μας στο Facebook.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ