Από το Λιμεναρχείο Λέρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
1. Σχετικά θέματος, γνωρίζεται ότι πρωινές ώρες της Τρίτης, 04 Ιουλίου 2023, κλιμάκιο της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών θα προβεί σε ενέργειες εξουδετέρωσης πυρομαχικού σε θαλάσσια περιοχή του όρμου Μπλεφούτη.
2. Στο πλαίσιο αυτό και για την αποφυγή ατυχήματος, παρακαλείσθε κατά τις ώρες 12:00 – 16:00 την αποφυγή κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή του όρμου Μπλεφούτη σε θάλασσα και ξηρά.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup