Στη σύλληψη ενός 41χρονου προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα ”ΠΟΘΙΑΣ” ν. Καλύμνου, για παράβαση των άρθρων 314 (σωματική βλάβη από αμέλεια) και 290 (επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία) του Π.Κ.
Συγκεκριμένα, η οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε ότι δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 40χρονη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λόγω ολίσθησης σε λάδια που υπήρχαν επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έλεγχος από στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπιστώθηκε ότι η ύπαρξη λαδιών στο οδόστρωμα οφειλόταν σε Φ.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος, ενώ η ανωτέρω τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»