back to top
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο 2ος Αγώνας Δρόμου επί Δημοσίας Οδού ΄΄Παπαντωνάκεια΄΄ αφιερωμένος στη μνήμη του καθηγητή Φυσικής Αγωγής, του προπονητή στίβου και ιδρυτή του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου Μιλτιάδη Παπαντωνάκη , τον άνθρωπο που τον διέκρινε το πάθος, η αγωνιστικότητα και η προσφορά του.

Μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Λέρου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ και του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου.

Για άλλη μια φορά ο αγώνας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτό οφείλεται στους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, προπονητών και αθλητών, στους ενήλικες οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα αλλά και πολλοί φίλαθλοι που τον παρακολούθησαν.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Ν. Λέρου συγχαίρει τους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές του, καθώς η παρουσία τους για άλλη μια φορά ήταν άξια συγχαρητηρίων στους αγώνες Λέρεια – Παπαντωνάκεια 2022 και ευχόμαστε να είναι και στο μέλλον το ίδιο αγωνιστικοί και με περισσότερες επιτυχίες.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς αλλά και τους εθελοντές μας, γιατί χωρίς αυτούς οι στόχοι μας δεν θα είχαν επιτευχθεί .Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογό μας.
Κλείνοντας ,ευχή όλων ο συγκεκριμένος αγώνας να καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια και μάλιστα με αφετηρία και τερματισμό το ανακαινισμένο πλέον “Παπαντωνάκειο Στάδιο”.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΝΑ ΕΥΑΓ. ΑΣΒΕΣΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΥΣΟΒ. ΡΕΜΠΟΥΛΗ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ