Την ίδρυση εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου το οποίο θα λειτουργήσει την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο, αποφάσισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.
Η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη, ικανοποιεί πλήρως το πάγιο αίτημα του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη, ο οποίος σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει ήδη μεριμνήσει για τον χώρο στον οποίο θα στεγαστεί το κλιμάκιο και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο κ. Κόλιας ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίαςκ.Χαρδαλιά καθώς και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Κολοκούρη ΠΣ.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup