| Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ Λέρου χθές 27/6, λόγω μη απαρτίας, κάτι το οποίο συμβαίνει ύστερα από πολλά χρόνια. Παρόντες στη συνεδρίαση εκτός του Προέδρου κ. Δημήτρη Καρανικόλα, ήταν οι κάτωθι δημοτικοί σύμβουλοι: |
Μπαλάφα Αικατερίνη, Γιάννης Αντάρτης, Αντώνης Νταλλαρής, Μιχάλης Κόλλιας, Νίκος Σούλος, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Διαμαντάρας.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας διαμαρτηρήθηκαν στον Πρόεδρο του ΔΣ, για τη μη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τους λόγους της παραίτησης του Δημάρχου.


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup