Θα Θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πάτμου, σε συνεργασία με την Ένωση ξενοδόχων Πάτμου, το Σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων και τον σύλλογο επιτηδευματιών ”Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ” προγραμματίζουμε παρουσίαση του νησιού μας σε Φορείς του τουρισμού, τουριστικά πρακτορεία και ΜΜΕ της πρωτεύουσας την Δευτέρα 13-02-2017 και ώρα18:00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.
Η παρουσίαση θα αφορά το Πάσχα στο νησί μας καθώς και τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2017. Επίσης θα παρουσιάσουμε την συνολικότερη υποδομή (ξενοδοχεία , ενοικιαζόμενα δωμάτια ,επιχειρήσεις, υποδομές τουρισμού κ.α. ) αλλά και την δυναμική του νησιού μας .Οι ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Πάτμο , θα παρουσιάσουν τα δρομολόγια και τους στόχους τους για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού. Τέλος θα παρουσιαστούν οι εναλλακτικές δραστηριότητες με τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού μας .
Είναι μια εκδήλωση που ελπίζουμε να καθιερωθεί και να αποτελεί το ετήσιο αποκλειστικό ραντεβού του νησιού μας με την Ελληνική αγορά .
Θα είναι χαρά μας να είστε μαζί μας σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για την Πάτμο .
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παραμένουμε στην διάθεση σας.
Με εκτίμηση για την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΚΕΜΠΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup