ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη σύνδεση της δεξαμενής 700 m3 που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Το έργο αυτό θα εξυπηρετήσει το δίκτυο ύδρευσης της Αγίας Παρασκευής έως το Χριστό, που χρόνια λειτουργούσε με πιεστικό και αντιμετωπίζαμε προβλήματα με την παροχή νερού σε σπίτια λόγω μεγάλου υψομέτρου.
Η δημοτική αρχή, για άλλη μια φορά δίνει λύση σε ένα επίμαχο, χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε δεκάδες κατοίκους.
Σύντομα το έργο θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού, αφού γνώμονας μας είναι οι ίσες παροχές σε όλους.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup