O Δήμος Λέρου σας προσκαλεί, την Τετάρτη 25-5-2016 και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου στη συναυλία που θα δώσει το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, με έργα αντιπροσωπευτικά του ρεπερτορίου της.
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Βαγγέλης Σταθόπουλος (φλάουτο), Χριστίνα Παντελίδου (όμποε), Σπύρος Μουρίκης (κλαρινέτο), Γρηγόρης Ασωνίτης (κόρνο), Οδυσσέας Μπάσσιος (φαγκότο).
Σύμπραξη του τρομπετίστα της Κ.Ο.Α Παναγιώτη Μπαλαμού, και τη φιλική συμμετοχή του Παναγιώτη Βλάχου (κρουστά) και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λέρου.
Πρόκειται για ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στο νησί μας.
Είσοδος ελεύθερη.
Ο Δήμαρχος Λέρου
Μιχαήλ Κόλιας

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup