Περιοδεία πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤOYΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Γεώργιος Παλαπουγιούκ, στην Κάλυμνο, όπου και συναντήθηκε με κατοίκους και ελεύθερους επαγγελματίες του νησιού με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο, μεταξύ των οποίων την ραγδαία μετανάστευση της νεολαίας, προβλήματα άλλωστε που δυστυχώς ταλανίζουν ευρύτερα την Δωδεκάνησο.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης σε Κάλυμνο και Κώ ο κος Παλαπουγιούκ συνάντησε τον συμπατριώτη του και Έπαρχο Καλύμνου κο Θεμέλαρο Ιωάννη,με τον οποίο και συζήτησαν θέματα που αφορούν το Επαρχείο.
Παράλληλα παρευρέθηκε στο τηλεοπτικό πάνελ του σταθμού ΄΄Αιγαίο΄΄,όπου συνομίλησε με αξιόλογους εκπροσώπους άλλων παρατάξεων,παρουσιάζοντας περιληπτικά και με δυναμισμό την στάση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ όσο αφορά τις εκλογές αλλά και τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά τους μετά το πέρας αυτών.
Ο κος Παλαπουγιούκ δήλωσε κατά την αποχώρηση του από το νησί της Καλύμνου:
“Εδώ στην Κάλυμνο, στην πατρίδα των ελεύθερων Ελλήνων,στην πατρίδα των ατρόμητων σφουγγαράδων, λάβαμε εντολή να κυβερνήσουμε την χώρα με δυναμισμό αλλά και σύνεση ώστε να επαναφέρουμε την ελπίδα στις ψυχές των Ελλήνων αλλά και τα παιδιά μας στον τόπο τους”.




















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί