Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, εκ μέρους όλου του Λεριακού λαού, συγχαίρει τη συμπατριώτισσα μας πρωταθλήτρια Ελλάδας μεγάλων αποστάσεων Ουρανία Ρεμπούλη για τη νέα της επιτυχία, την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον 32ο Μαραθώνιο.
Η Ουρανία, μάς έκανε και πάλι υπερήφανους. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα της, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και της ευχόμαστε ολόψυχα να πραγματοποιηθεί το όνειρο της και όνειρο μας: να αγωνιστεί στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες.
Οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε ποικιλοτρόπως την προσπάθεια της αυτή.
Συγχαρητήρια Ουρανία μας!!!

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»