back to top
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Λέρο ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φ. Χατζηδιάκος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτη Λέρο ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φ. Χατζηδιάκος

Τετραήμερη περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα του νομού πραγματοποιεί από την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, με πρώτο σταθμό τη Λέρο όπου είχε συνεργασία με τον δήμαρχο Μιχάλη Κόλλια, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

Αντικείμενο των επαφών που είχε, ήταν η επικαιροποίηση της μελέτης αποκατάστασης του φράγματος, ο προγραμματισμός του ενταγμένου έργου «Βελτίωση οδικού δικτύου Λέρου», ο ΧΑΔΑ και η μονάδα αφαλάτωσης.

Στην Πάτμο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γρηγόριο Στόϊκο και έγινε αλληλοενημέρωση για τα εκτελούμενα έργα της Περιφέρειας, όπως το Φράγμα, και διαπιστώθηκε, σε κοινή αυτοψία που πραγματοποίησαν, η καλή πορεία του οδικού έργου Βαγιάς προς Γερανό και η ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων στη Σκάλα.

Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Αποκάλυψης όπου στη συνάντηση που είχε με τον Ηγούμενο τέθηκε το θέμα της ένταξης και χρηματοδότησης των έργων στην Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή.

Η περιοδεία του Περιφερειάρχη θα συνεχιστεί από το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή με επισκέψεις στην Κάλυμνο και την Κω.

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ