Συγκλονιστικό φινάλε έκρυβε ο αγώνας μεταξύ της Α.Ε ΛΕΡΟΥ και του ΠΑΟ ΚΩ. Με γκολ του Αντώνη Πλόχωρου στο 93ο λεπτό η ΑΕΛ εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή που οδηγεί την ομάδα της Λέρου στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς η ομάδα της Λέρου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά καθώς ήταν σαφέστατα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Παίχτες, προπονητικό team, κόσμος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς μόλις ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε για τελευταία φορά στο εν λόγω παιχνίδι.
Άπαντες αφιέρωσαν την άνοδο της ομάδας στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ ο οποίος ήταν καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο 12ος παίχτης της ομάδας.
Επιμέλεια: Νίκος Ιγνατίδης για το ΑΙΓΑΙΟ TV

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup