Την έγκριση απόδοσης επιχορήγησης στον Δήμου Λέρου, ύψους πέντε χιλιάδων εξακοσίων εξήντα τριών ευρώ και ενενήντα οκτώ λεπτών (5.663,98 €), αποφάσισε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου.
Το ποσό αυτό αφορά την καταβολή εκλογικών αποζημιώσεων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012.
Η κατανομή της επιχορήγησης, ανά εκλογική αναμέτρηση, είναι η ακόλουθη: 1. Εκλογές 6ης Μαΐου 2.135,98 2. Εκλογές 17ης Ιουνίου 3.528,00
Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.
lerosnews.gr
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025