back to top
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γιάννης Βαγγέλης: “Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την υποστήριξη και την ψήφο σας”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΓιάννης Βαγγέλης: "Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την υποστήριξη και την ψήφο σας"

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τη ψήφο και την εμπιστοσύνη που δείξατε και αυτή τη φορά στην υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό “ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ” ΚΑΙ με τον νέο από σήμερα περιφερειάρχη ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ τον Γιώργο Χατζημάρκο. 

Στείλατε ένα ξεκάθαρο μήνυμα δίνοντας μεγαλειώδη νίκη στον περιφερειακό συνδυασμό μας. Επιλέξατε τη συνέπεια, τη σεμνότητα, την εργατικότητα, την εντιμότητα και γυρίσατε τη πλάτη στη πόλωση, τις αναίτιες επιθέσεις και την αλαζονεία.

Θέλω όμως να σας ευχαριστήσω και για κάτι ακόμα. Για την αγάπη που δείξατε και πάλι στο δικό μου πρόσωπο και που με τιμήσατε με τη ψήφο σας και διπλασιάσατε ειδικά στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών τη δύναμή μας για το κοινό καλό της Περιφέρειας ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ευχαριστώ όλους εσάς που με βοηθήσατε να αντέξω και με στηρίξατε στις απίστευτες λασπολογίες εναντίον μου.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνω ότι, την ψήφο σας, θα την κάνω καθημερινό αγώνα.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι δίπλα σε όλους τους νησιώτες της Περιφέρειας ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και τής περιφερειακής ενότητας Καλύμνου για την κοινωνική συνοχή, τη νησιωτικότητα και τη δημιουργικότητα.

Για μια Περιφέρεια με προτεραιότητα στους πολίτες. Φίλοι μου, από σήμερα κιόλας πιάνουμε δουλειά και σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Με τη γνώση και την εμπειρία του χθες αλλά και με τον ενθουσιασμό και το μεράκι του σήμερα, για να εξελίξουμε την περιφέρεια μας και την περιφερειακή ενότητα Καλύμνου σε συνεργασία με τους δήμους και όλους τους φορείς σε πρωταθλήτρια απορρόφησης κονδυλίων και δημιουργίας έργων.

Σας ευχαριστώ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ