Η Πρόεδρος Φωτεινή Ασβεστά και τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Ησύχος και Αβέστας Νικόλαος πραγματοποίησαν θεσμική συνάντηση με τον Δήμαρχο Λέρου Τιμόθεο Κωττάκη.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουμπάρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Μαραβέλιας καθώς και ο διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Αγγελίδης.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν τη Λέρο, τα προβλήματα των αποδήμων και της λεριακής παροικίας, καθώς και δράσεις για τη διασφάλιση και την αναβάθμιση της εφημερίδας μας, «Λεριακά Νέα».
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο για τη ζεστή υποδοχή και την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο της Δημοτικής Αρχής προς όφελος του νησιού μας.
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"