ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ο Βαλ σχολίασε: Έχω ψοφίσει στο γέλιο ρεε.....γιατί έβηξες λέει ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα
    21.11.2025
  • Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί

    Ο Πετραν σχολίασε: Να κανουμε την προσευχη μας 3 φορες την ημερα στην Παναγια του καστρου που…
    21.11.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο

    Ο Γεώργιος Κουμνενής σχολίασε: Συγχαρητήρια, σωστό μέτρο.
    17.11.2025
  • Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες

    Ο Γεώργιος Κουμνενης σχολίασε: Κάντε όλοι μια προσπάθεια, όσο γίνεται, να αφήσετε τα κομματικά που χωρίζουν τους εργαζόμενους.…
    14.11.2025
  • Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"

    Ο Γεώργιος Κουμνενής σχολίασε: Κρίμα που εμείς οι Λεριοι αδιαφορούμε και δεν υποστηρίζουμε καθόλου αυτούς που προσπαθούν. Στην…
    11.11.2025
kroupia leros
crithonis-paradise-hotel

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Ένας νέος σύλλογος τένις ιδρύεται στο νησί της Λέρου, αποτελώντας πλέον τον τρίτο αθλητικό φορέα που ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα. Η ίδρυσή του επιβεβαιώνει τη σταθερή άνοδο της δημοτικότητας του τένις στο νησί και την αυξανόμενη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Διαβάστε περισσότερα στο lerosnews.gr
  • Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025, η Πανελλήνια Ένωση Λερίων (ΠΕΛ), γιόρτασε τα 60 χρόνια ιστορίας και προσφοράς του συλλόγου, καθώς και τα 50 χρόνια της αγαπημένης μας εφημερίδας «Λεριακά Νέα», σε μια κατάμεστη από κόσμο εκδήλωση στο δημοτικό κινηματοθέατρο.
Στην εκδήλωση, ο Δημήτρης Ήσυχος παρουσίασε τα βιβλία του:
• Το Λερικο Λεξικό
• Το Κάστρο του Παντελίου – Η Παναγία του Κάστρου
• Η Παναγία του Κάστρου
  • • 10μελές συνεργείο με δύο γεωπόνους παρόντες “οδηγεί” το πράσινο της Λέρου στον σωστό δρόμο.
• Εγκωμιαστικά σχόλια από την κοινωνία για το μεγάλο αυτό έργο.
• Παναγιώτης Κουμπάρος: «Αφήνουμε τους μίζερους στη μιζέρια τους… Τέτοιο κλάδεμα, καλλωπισμός και φροντίδα των δέντρων στο νησί δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!»
• Βασίλης Ελένης – «Κηπόραμα»: «Ας σωπάσουν έστω μια φορά οι άσχετοι… και ας πληρώσουν αυτά που χρωστάνε!»

Πρωτοφανές για τα δεδομένα της Λέρου είναι το κλάδεμα που ξεκίνησε στο νησί μας. Ομάδα δέκα ατόμων, με δύο γεωπόνους να επιβλέπουν, έχει ξεκινήσει την αποκατάσταση και τον καλλωπισμό του πρασίνου, με την κοινωνία να στέκεται ξεκάθαρα στο πλευρό αυτής της προσπάθειας.

Και δεν αναφερόμαστε σε ένα απλό κλάδεμα. Υπάρχει καλλωπισμός, φροντίδα, σωστή προσέγγιση του δέντρου, πράγματα που, όπως λένε κάτοικοι και επαγγελματίες, δεν είχαν γίνει ποτέ στο νησί.

Περισσότερα στο lerosnews.gr
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
19 °c
Agia Marina
20 ° Πα
18 ° Σα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΔΙΕΘΝΗ » ΗΠΑ: Το αεροπλανοφόρο «USS Nimitz» αποχώρησε «εκτάκτως» από τον Ειρηνικό με κατεύθυνση τη Μέση Ανατολή

ΗΠΑ: Το αεροπλανοφόρο «USS Nimitz» αποχώρησε «εκτάκτως» από τον Ειρηνικό με κατεύθυνση τη Μέση Ανατολή

Leros News Leros News
16 Ιουνίου 2025
- ΔΙΕΘΝΗ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 Λεπτά
A A
0
ΗΠΑ: Το αεροπλανοφόρο «USS Nimitz» αποχώρησε «εκτάκτως» από τον Ειρηνικό με κατεύθυνση τη Μέση Ανατολή
35
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
1.1k
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Nimitz» αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, στον Ειρηνικό, με κατεύθυνση προς τα δυτικά, σύμφωνα με στοιχεία του ιστότοπου παρακολούθησης πλοίων Marine Traffic.

Το αεροπλανοφόρο επρόκειτο να επισκεφθεί την πόλη Ντα Νάνγκ, στο κεντρικό Βιετνάμ, αργότερα αυτή την εβδομάδα αλλά η υποδοχή του ακυρώθηκε, σύμφωνα με δύο πηγές -εκ των οποίων η μία είναι διπλωματικό πρόσωπο- που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Μία από τις πηγές ανέφερε ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ανόι τον είχε ενημερώσει πως η ακύρωση οφείλεται σε «ένα έκτακτο επιχειρησιακό αίτημα».

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση του Βασίλη Α. Υψηλάντη Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου (ΝΔ)

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Η προστασία των χωρικών μας υδάτων απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση και πλήρη εφαρμογή των διαθέσιμων μέτρων»

27.11.2025
264
Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών στο Φαρμακονήσι

Λέρος: Ανακοίνωση εκτέλεσης πυρών από το 588ΤΕ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

27.11.2025
1.1k

Η Αμερικανή πρεσβεία δεν απάντησε άμεσα σε σχετικό αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Το «USS Nimitz» είχε πραγματοποιήσει επιχειρήσεις θαλάσσιας ασφάλειας στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας την περασμένη εβδομάδα, «στο πλαίσιο της τακτικής παρουσίας του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στον Ινδο-Ειρηνικό», σύμφωνα με τον ιστότοπο του Διοικητή του Στόλου Ειρηνικού των ΗΠΑ.

Τα δεδομένα του Marine Traffic έδειχναν το πρωί της Δευτέρας το αεροπλανοφόρο να κινείται προς τα δυτικά, με κατεύθυνση τη Μέση Ανατολή, όπου η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν κλιμακώνεται.

Ενισχύεται η παρουσία των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Ένα αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, καθώς και πολλαπλά αντιαεροπορικά συστήματα εδάφους, συμμετείχαν στην αναχαίτιση ιρανικών πυραύλων που εκτοξεύθηκαν προς το Ισραήλ το Σαββατοκύριακο, ενώ οι αμερικανικές δυνάμεις στέλνουν και δεύτερο αντιτορπιλικό στη Μέση Ανατολή ως απάντηση στην συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, η οποία μαίνεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα με ανταλλαγές πυραύλων και αεροπορικές επιδρομές.

Σύμφωνα με το Associated Press και τη Wall Street Journal, «Αμερικανικές δυνάμεις εδάφους, θαλάσσης και αέρος συμμετέχουν σε επιχειρήσεις αεράμυνας στη Μέση Ανατολή».

Το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ που έλαβε μέρος στην αναχαίτιση πυραύλων δεν κατονομάζεται, ωστόσο ο αμερικανικός στρατός διαθέτει ήδη αρκετά πλοία στην περιοχή, μεταξύ των οποίων το αεροπλανοφόρο «USS Carl Vinson» και η ομάδα κρούσης του, που βρίσκεται στα νερά γύρω από τη Μέση Ανατολή από τον Μάιο, όταν και είχε εμπλακεί σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Χούθι.

Το AP, επικαλούμενο πολλούς αξιωματούχους του yπουργείου Άμυνας, μετέδωσε ότι «τα αντιαεροπορικά συστήματα εδάφους του Στρατού Ξηράς των ΗΠΑ συμμετείχαν στην αναχαίτιση πυραύλων το περασμένο Σαββατοκύριακο».

Ο αμερικανικός στρατός διατηρεί πυραυλικά συστήματα Patriot στη Μέση Ανατολή, μεταξύ άλλων στο Ιράκ, καθώς και ένα σύστημα THAAD (Terminal High Altitude Area Defense), το οποίο είχε αναπτυχθεί στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2024, μαζί με δεκάδες Αμερικανούς στρατιώτες για τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, «πολλά μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ συμμετείχαν επίσης σε επιχειρήσεις αεράμυνας».


Πηγή: enikos.gr

Share16Tweet8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαλλάσσονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από την καταβολή του 15% των δαπανών των διαγνωστικών εξετάσεων στο ΕΣΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαλλάσσονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από την καταβολή του 15% των δαπανών των διαγνωστικών εξετάσεων στο ΕΣΥ

27.11.2025
293
κικιλιας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κικίλιας: Διπλασιάζουμε το επίδομα ανεργίας των ναυτικών και διευρύνουμε τους δικαιούχους

27.11.2025
223
Λέρος: Τι λέει το Λιμενικό Σώμα για το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι με σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής [Video]
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Πάτμος: Διακομιδή 76χρονου στην Κάλυμνο με Ναυαγοσωστικό

27.11.2025
229
Επόμενο
Πότε και πόσο θα φτάσουν οι αυξήσεις στην αντλία καυσίμων

Πότε και πόσο θα φτάσουν οι αυξήσεις στην αντλία καυσίμων

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Θα διακόψει τη συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ο Δήμος Λέρου λόγω της…

    27.11.2011
    Θα διακόψει τη συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ο Δήμος Λέρου λόγω της παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος στον Πλάτανο… Πριν 14 χρόνια 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Έκθεση Philoxenia: Άφησαν τον Δήμαρχο Λέρου να μοιράζει προσπέκτους στους επισκέπτες!

    27.11.2012
    Έκθεση Philoxenia: Άφησαν τον Δήμαρχο Λέρου να μοιράζει προσπέκτους στους επισκέπτες! Πριν 13 χρόνια 213
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Παράταση υποβολής αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λέρου

    27.11.2013
    Παράταση υποβολής αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λέρου Πριν 12 χρόνια 1.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Εντοπισμός και συλλήψεις 16 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι

    27.11.2014
    Εντοπισμός και συλλήψεις 16 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι Πριν 11 χρόνια 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ανακοίνωση Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λέρου

    27.11.2015
    Ανακοίνωση Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λέρου Πριν 10 χρόνια 1.8K
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    21.11.2025
    Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου 2.4K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί

    21.11.2025
    Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί 2.1K
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

    Στέλιος Λουλουδιάς: “Όχι άλλη υποβάθμιση, η Λέρος δεν αξίζει αυτή την εικόνα”

    21.11.2025
    Στέλιος Λουλουδιάς: “Όχι άλλη υποβάθμιση, η Λέρος δεν αξίζει αυτή την εικόνα” 2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Της πήραν τα χρήματα μέσα από την τσάντα όσο δεχόταν βοήθεια

    21.11.2025
    Λέρος: Της πήραν τα χρήματα μέσα από την τσάντα όσο δεχόταν βοήθεια 1.9K
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

    Ευάγγελος Ασβεστάς: «Κύριε Κόλια Αρκετά! Η Λέρος δεν αντέχει άλλη τοξικότητα στα Δημοτικά…

    22.11.2025
    Ευάγγελος Ασβεστάς: «Κύριε Κόλια Αρκετά! Η Λέρος δεν αντέχει άλλη τοξικότητα στα Δημοτικά Συμβούλια» 1.8K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    92 shares
    Share 48 Tweet 18
  • Ευάγγελος Ασβεστάς: «Κύριε Κόλια Αρκετά! Η Λέρος δεν αντέχει άλλη τοξικότητα στα Δημοτικά Συμβούλια»

    60 shares
    Share 28 Tweet 14
  • Στέλιος Λουλουδιάς: “Όχι άλλη υποβάθμιση, η Λέρος δεν αξίζει αυτή την εικόνα”

    61 shares
    Share 26 Tweet 15
  • Λέρος: Ιδρύεται νέος σύλλογος Tennis [VIDEO]

    63 shares
    Share 37 Tweet 11
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο

    77 shares
    Share 34 Tweet 18
kiporama-leros
Currently Playing

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

Featured
Λέρος: Συνεχίζεται το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί [VIDEO]

Λέρος: Συνεχίζεται το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί [VIDEO]

Featured
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Ένας νέος σύλλογος τένις ιδρύεται στο νησί της Λέρου, αποτελώντας πλέον τον τρίτο αθλητικό φορέα που ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα. Η ίδρυσή του επιβεβαιώνει τη σταθερή άνοδο της δημοτικότητας του τένις στο νησί και την αυξανόμενη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Διαβάστε περισσότερα στο lerosnews.gr
  • Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025, η Πανελλήνια Ένωση Λερίων (ΠΕΛ), γιόρτασε τα 60 χρόνια ιστορίας και προσφοράς του συλλόγου, καθώς και τα 50 χρόνια της αγαπημένης μας εφημερίδας «Λεριακά Νέα», σε μια κατάμεστη από κόσμο εκδήλωση στο δημοτικό κινηματοθέατρο.
Στην εκδήλωση, ο Δημήτρης Ήσυχος παρουσίασε τα βιβλία του:
• Το Λερικο Λεξικό
• Το Κάστρο του Παντελίου – Η Παναγία του Κάστρου
• Η Παναγία του Κάστρου
  • • 10μελές συνεργείο με δύο γεωπόνους παρόντες “οδηγεί” το πράσινο της Λέρου στον σωστό δρόμο.
• Εγκωμιαστικά σχόλια από την κοινωνία για το μεγάλο αυτό έργο.
• Παναγιώτης Κουμπάρος: «Αφήνουμε τους μίζερους στη μιζέρια τους… Τέτοιο κλάδεμα, καλλωπισμός και φροντίδα των δέντρων στο νησί δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!»
• Βασίλης Ελένης – «Κηπόραμα»: «Ας σωπάσουν έστω μια φορά οι άσχετοι… και ας πληρώσουν αυτά που χρωστάνε!»

Πρωτοφανές για τα δεδομένα της Λέρου είναι το κλάδεμα που ξεκίνησε στο νησί μας. Ομάδα δέκα ατόμων, με δύο γεωπόνους να επιβλέπουν, έχει ξεκινήσει την αποκατάσταση και τον καλλωπισμό του πρασίνου, με την κοινωνία να στέκεται ξεκάθαρα στο πλευρό αυτής της προσπάθειας.

Και δεν αναφερόμαστε σε ένα απλό κλάδεμα. Υπάρχει καλλωπισμός, φροντίδα, σωστή προσέγγιση του δέντρου, πράγματα που, όπως λένε κάτοικοι και επαγγελματίες, δεν είχαν γίνει ποτέ στο νησί.

Περισσότερα στο lerosnews.gr
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Τηλεφωνική απάτη στη Λέρο: Απατεώνες προσποιούνται λογιστές και ζητούν τραπεζικά στοιχεία
  • Κήρυξη έκτακτης ανάγκης σε Λέρο και Πάτμο για τη λειψυδρία
  • Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Η προστασία των χωρικών μας υδάτων απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση και πλήρη εφαρμογή των διαθέσιμων μέτρων»
  • Λέρος: Ανακοίνωση εκτέλεσης πυρών από το 588ΤΕ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Νεότερα Video

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Νοεμβρίου 2025
Λέρος: Συνεχίζεται το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί [VIDEO]

Λέρος: Συνεχίζεται το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί [VIDEO]

1.3k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.