Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Λέρου για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών στις νότιες ακτές του Φαρμακονησίου.
Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ), όπου εντόπισαν 19 άτομα, ενώ τις μεσημβρινές ώρες, εντοπίστηκε ένα επιπλέον άτομο.
Οι αλλοδαποί παρελήφθησαν από ένα σκάφος της δύναμης FRONTEX και ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν στη Λέρο και στη συνέχεια στην ΚΕΔΝ.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λέρου.


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup