back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

”Βόμβες” από Λέρο στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος! Μεταγραφή Ηλία Ασλανίδη – Βασίλη Ευσταθιάδη!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ''Βόμβες'' από Λέρο στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος! Μεταγραφή Ηλία Ασλανίδη - Βασίλη Ευσταθιάδη!

Τα πάντα ξεκινούν από τις υποδομές… Πιστός σ’ αυτό το δόγμα ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, συνεχίζει την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του, πάνω στα οποία δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Η πολύ καλή παρουσία των «ερυθροκίτρινων» πέρσι στο εφηβικό πρωτάθλημα έχει ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι κινούνται δυναμικά για την καλύτερη δυνατή στελέχωση των μικρών τμημάτων τους. Μετά την απόκτηση των νεαρών και ταλαντούχων Νίκου και Νάσου Καράβα, οι «ερυθροκίτρινοι» έκαναν το «κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση δύο έφηβων αθλητών από τον Πανιώνιο Λέρου. 

Στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος λοιπόν θα αγωνίζονται οι 17χρονοι (γεννηθέντες το 1996) Ηλίας Ασλανίδης και Βασίλης Ευσταθιάδης, που αποκτήθηκαν από την ομάδα της Λέρου. Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε στη Λέρο και στη φωτό μπορείτε να δείτε τον πρόεδρο του Πανιωνίου Γιώργο Κανθαρίδη να υπογράφει τη μετακίνηση των δύο αθλητών στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, υπό τα βλέμματα τους, αλλά επίσης του Μιχάλη Παπαγούρα και του Γιώργου Δόσπρα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση, με την οποία οι «ερυθροκίτρινοι» δυναμώνουν αισθητά το εφηβικό τους τμήμα, πιστοί πάντα στο δόγμα για σκληρή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εδώ για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


“Το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Α.Σ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει επίσημα ότι από φέτος ανήκουν στο δυναμικό και στην οικογένεια της ομάδας μας οι αθλητές του ΑΣΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΛΕΡΟΥ.

1. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΟΠΗΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 11/04/1996.

2. ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 27/8/1996.

Οι αθλητές αποκτηθήκαν από το Σωματείο Α Σ Κ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΡΟΥ με ελεύθερη μεταγραφή και ή συμφωνία μεταξύ αθλητών γονέων και σωματείων έγινε κατά την διάρκεια διοργάνωσης του τουρνουά Μινι στο νησί της Λέρου όπου παρευρεθησαν οι παράγοντες του Σωματείου μας.

Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί για την συνεργασία και σας εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο σας”.

Πηγή: 12soccer.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ