back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Την τιμητική του είχε το νησί της Λέρου από το Περιφερειακό Φυτώριο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΤην τιμητική του είχε το νησί της Λέρου από το Περιφερειακό Φυτώριο

Tο Φυτώριο της Περιφέρειας προχώρησε σε τρεις ακόμα παραδόσεις φυτών – Την τιμητική του είχε το νησί της Λέρου

Επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποίησε ο Προέδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου, κ. Μιχάλης Λουλούς, προχωρώντας σε παραδόσεις προς όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε παιδικούς σταθμούς, στο Δήμο Λέρου καθώς και στο Μελισσοκομικό Σύλλογο του νησιού.
Συγκεκριμένα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ενεργειακής Α.Ε Ιωάννης Θεμέλαρος παρέλαβε και παρέδωσε το προηγούμενο διάστημα ζαρντινιέρες φυτόχωμα και λαχανοκομικά φυτά, ώστε τα παιδιά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης του Περιφερειακού Φυτωρίου.

Επιπλέον, σήμερα ο παιδικός σταθμός παρέλαβε 140 πικροδάφνες για να διαμορφωθεί ο φράχτης, 5 οπωροφόρα δένδρα, 20 αειθαλή και 24 λεμονοκυπάρυσσα, ενώ ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου, κ.Μιχάλης Λουλούς, κατά την επίσκεψή του στον Παιδικό Σταθμό διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του εξωτερικού χώρου.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Λέρου παρέλαβε 100 λιγούστρα, 100 πικροδάφνες, 20 Θιβέτιες, 30 καλλιστήμονες, 10 τούγιες, 20 Κωνσταντινουπόλεως, 50 χαρουπιές, 20 κυπαρίσσια, 20 βραχυχίτονες και 20 καλλωπιστικά δένδρα, ενώ επιπλέον, ο μελισσοκομικός σύλλογος Λέρου παρέλαβε 50 χαρουπιές, 30 καλλιστήμονες, 30 λιγούστρα, 30 ευκάλυπτους και δένδρα καλλωπιστικά.

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Περιφερειακού Φυτωρίου καθημερινά εργάζονται, ώστε να εξασφαλίζεται η παραγωγή διαφόρων φυτών και να ικανοποιούνται στο σύνολο τους τα αιτήματα των νησιών

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ