Μετά από πάρα πολλές προσπάθειες και για πρώτη φορά στο νησί μας ξεκινάει το κομμάτι του τουρισμού που λέγεται κρουαζιέρα.
Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς όλους αυτούς που με τις ενέργειες τους έγινε πραγματικότητα.
Αύριο στις 5 η ώρα το απόγευμα θα υποδεχθούμε την πρώτη άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Blue Sapphire που κάθε Τρίτη και Σάββατο μέχρι και τις 10 του Οκτώβρη θα προσεγγίζει τον κόλπο της Αγίας Μαρίνας.
Από τις 12 Ιουνίου θα έχουμε και άλλες προσεγγίσεις τουριστικών πλοίων.
Η Λέρος σε λίγο χρόνο θα προσπαθήσουμε να γίνει σταθερός και ελκυστικός προορισμός για κρουαζιέρες.
Η ΛΕΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕI














![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-360x180.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»