back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι λέει ο Δ. Κρεμαστινός για το επεισόδιο έξω από το δημαρχιακό μέγαρο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΤι λέει ο Δ. Κρεμαστινός για το επεισόδιο έξω από το δημαρχιακό μέγαρο Λέρου

Για το επεισόδιο έξω από το δημαρχιακό μέγαρο Λέρου μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα LEROS NEWS ο βουλευτής Δωδ/νήσου, καθηγητής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ειδικότερα, ο κ. Κρεμαστινός είπε ότι επισκέφτηκε τη Λέρο ως ιδιώτης και απλά εκλήθη από τον δήμαρχο Λέρου για ένα σοβαρό θέμα που προέκυψε σχετικά με τη ΔΟΥ Λέρου. 

Σε ότι αφορά το επεισόδιο, τόνισε ότι ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό κατά την είσοδό του στο δημαρχιακό μέγαρο, παρά μόνο την ώρα που είχε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κρεμαστινός δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Καταρχήν εγώ δεν αντιλήφθηκα ανθρώπους, πρόσωπο με πρόσωπο που να επιτίθενται φραστικά σε εμένα. Εγώ κλήθηκα από τον Δήμαρχο Λέρου κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής μου στη Λέρο ως ιδιώτης, για να μεσολαβήσω -κατά κάποιον τρόπο- ώστε να μην τύχει διαφορετικής μεταχείρισης η ΔΟΥ Λέρου σε σχέση με τις ΔΟΥ Καλύμνου και Καρπάθου.

Ευρισκόμενος μέσα στο δημαρχείο, άκουσα ορισμένους οι οποίοι αποδοκίμαζαν γενικώς τους πολιτικούς, τους βουλευτές και την κυβέρνηση. Επαναλαμβάνω τη λέξη “άκουσα” γιατί δεν τους είδα. Μετά από λίγη ώρα, αντιλήφθηκα όμως ότι επρόκειτο για κάποιους πολίτες που καλούσαν τον κόσμο προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια πολιτική διαμαρτυρία, η οποία όμως δεν μπόρεσε να γίνει, διότι οι παρευρισκόμενοι ήταν τρεις – τέσσερις και όχι περισσότεροι, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα οι πολίτες αυτοί να αποχωρήσουν μόνοι τους”.

Σε ερώτηση του LEROS NEWS σχετικά με την παρουσία αστυνομικών, ο κ. Κρεμαστινός δήλωσε:

“Επικοινώνησα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, προκειμένου να ενημερωθώ εάν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάποια πολιτική διαμαρτυρία έξω από το δημαρχιακό μέγαρο. Με ενημέρωσαν ότι δεν έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο και έτσι μετά το πέρας της σύσκεψης, αποχώρησα δίχως να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα”.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, καθώς και όλες οι δηλώσεις του κ. Κρεμαστινού, θα δημοσιευτούν στο φύλλο Αυγούστου της Εφημερίδας LEROS NEWS.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ