back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Δημ. Σύμβουλος Μιχάλης Κοντραφούρης για ανώνυμο δημοσίευμα στην “Πνοή της Λέρου”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΤη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Δημ. Σύμβουλος Μιχάλης Κοντραφούρης για ανώνυμο δημοσίευμα στην "Πνοή της Λέρου"

Με μια επιστολή προς την τοπική εφημερίδα “η Πνοή της Λέρου”, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Κοντραφούρης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, σχετικά με δημοσίευμα το οποίο φέρεται να υπογράφει ψηφοφόρος του, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας (τεύχος Οκτωβρίου), ο ανώνυμος συντάκτης εκφράζει τις απόψεις του σχετικά με τις πολιτικές κινήσεις του κ. Κοντραφούρη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή – απάντηση του Μιχάλη Κοντραφούρη:

Μ. Κοντραφούρης

Κ τ η ν ί α τ ρ ο ς

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Προς: Εφημερίδα «Η Πνοή της Λέρου» 

Κοινοποίηση: Μ.Μ.Ε

 

Με έκπληξη και απορία διάβασα στο τελευταίο φύλλο της ΠΝΟΗΣ την ανώνυμη επιστολή ενός αμετΑΝΟΗΤΟΥ ψηφοφόρου μου.

Έκπληξη, γιατί σε 102 τεύχη κυκλοφορίας διαβάζω πάντα στη δεύτερη σελίδα με κεφαλαία γράμματα ότι «Ανώνυμα κείμενα δεν δημοσιεύονται».

Απορία, γιατί σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή έντονων τοπικών πολιτικών αλλαγών, η ΠΝΟΗ επιλέγει να ποδοπατήσει την στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Το περιεχόμενο της επιστολής προφανώς με αφήνει παγερά αδιάφορο αφού ο αμετΑΝΟΗΤΟΣ ψηφοφόρος μου δεν διαθέτει το θάρρος της υπογραφής του.

Η ανωνυμία στην πολιτική υποδηλώνει πολιτική ΑΝΑΝΔΡΙΑ στην δε δημοσιογραφία επικίνδυνο κιτρινισμό.

 

Με τιμή

Μιχάλης Κοντραφούρης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ