back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη τύπου του πρώην δημάρχου Λέρου κ. Τιμόθεου Κωττάκη 13/11/2012 [ΗΧΗΤΙΚΟ]

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνέντευξη τύπου του πρώην δημάρχου Λέρου κ. Τιμόθεου Κωττάκη 13/11/2012

Έξω φρενών είναι ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης με όσα ισχυρίζεται ο νυν δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας σχετικά με το Ξενοδοχείο “Λέρος”! Αυτό αποτυπώθηκε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα (13/11/2012) στα ΜΜΕ του νησιού μας, αναλαμβάνοντας παράλληλα την υπεράσπιση της πολιτικής που άσκησε στα 7 χρόνια της δημαρχίας του. 

Ανάμεσα σε όσα είπε ο κ. Κωττάκης, ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δοθεί από το αναγνωστικό μας κοινό, στα παρακάτω:

1. Έδωσε “ηχηρό πολιτικό παρών” χωρίς πάντως να αναφερθεί ξεκάθαρα στην εκ νέου υποψηφιότητα του για τον δημαρχιακό θώκο. 

2. Παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι η αποποίηση της εκλογής του μετά τις εκλογές του 2010, ήταν μεγάλο λάθος.

3. Στο εξής θα ασκεί “σκιώδη” αντιπολίτευση στον δήμαρχο Λέρου. Ξεκίνησε μάλιστα από την αρχή της δημαρχιακής θητείας Κόλια, αναφέροντας χαρακτηριστικά το θέμα των ανεξαρτητοποιήσεων των 3 δημοτικών συμβούλων της παράταξης Κόλια, κ.κ. Ρούσου, Ασβεστά και της κας Βενέτου.

4. Δυσαρεστημένος με την μέχρι σήμερα αντιπολιτευτική τακτική του τέως επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, κ. Μιχάλη Κοντραφούρη, διότι “ασκούσε ευγενική αντιπολίτευση” – “δεν υπερασπίστηκε το έργο της οκταετίας”.

Λόγω της μακράς χρονικής διάρκειας της συνέντευξης και των πολλών εγγράφων που επικαλείται ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Κωττάκης, δεν ήταν δυνατή η ορθή απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης. Έτσι, παραθέτουμε το παρακάτω ΗΧΗΤΙΚΟ για να εξάγουν οι αναγνώστες μας τα συμπεράσματά τους:

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ