back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Λέρου – Απαντά στις καταγγελίες του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Μ. Κοντραφούρη [VIDEO]

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Λέρου - Απαντά στις καταγγελίες του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Μ. Κοντραφούρη

“…Ο Μιχάλης Κοντραφούρης είναι εκτός τόπου και χρόνου – Υπερασπίζεται τα συμφέροντα των γύρω νησιών και όχι της Λέρου – Ευθύνεται για το χάλι που παραλάβαμε μαζί με τον πρώην δήμαρχο”.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Λέρου στα ΜΜΕ του νησιού μας, χθες, Τρίτη 7/5/2013. Ο κ. Κόλιας απάντησε στις ιδιαίτερα σοβαρές καταγγελίες του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Μιχάλη Κοντραφούρη, κάνοντας λόγο για στείρα αντιπολίτευση, για μηδενισμό του έργου της δημοτικής αρχής, καθώς και για ρεβανσισμό. 

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Λέρου έδωσε -μεταξύ άλλων- απαντήσεις για τις απευθείας αναθέσεις (σύμφωνο δημάρχων – σχέδιο δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια), για το θέμα του ειδικού συνεργάτη του δημάρχου, καθώς και για το απορριμματοφόρο του δήμου Λέρου που πετάει τα πλαστικά μπουκάλια ανακύκλωσης στη χωματερή.

Δείτε το VIDEO από τη συνέντευξη:

 

LEROS NEWS

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ