back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου με την Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου με την Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης Λέρου

Την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2020 επισκέφθηκε το Δήμαρχο Λέρου αντιπροσωπεία της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ .κο Αδαμάντιο Βάρνα, την Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου και τον επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής της ομάδας , Ιατρό κ. Βαγγέλη Μαρκάκη παρουσία του Αντιδημαρχου Οικονομικών κ. Καστή Δημήτρη.

Ο Δήμαρχος Λέρου αφού άκουσε με προσοχή την αναλυτική παρουσίαση σχετικά με τις δράσεις της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ που αφορούν στην ενημέρωση και στην πρόληψη της υγείας των συμπολιτών μας καθώς και στην συμμετοχή των μελών της ομάδας σε δράσεις που αφορούν την Πολιτική Προστασία του νησιού μας συνεχάρη τα μέλη αναγνωριζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια τους δεσμεύτηκε ότι:

1.Σύντομα η Δημοτική Αρχή θα προσφέρει δύο απινιδωτες στην ομάδα.

2. Θα προχωρήσει στην τροποποίηση απόφασης του ΔΣ που είχε ληφθεί στο παρελθόν ώστε να παραχωρηθεί χώρος στέγασης και δημιουργίας βάσης ετοιμότητας της ομάδας.

3. Να τοποθετηθεί στην πρόσοψη του Δημαρχιακου μεγάρου ο πρώτος απο τους αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτες οι οποίοι και θα εξοπλισουν το νησί μας.

4.Να ενημερωθεί εγγράφως ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Λέρου σχετικά με πρόταση που κατατέθηκε και αφορά την πραγματοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών προς όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Λέρου.

Τέλος, ο κ. Κόλιας τόνισε ότι η ομάδα θα βοηθήσει σημαντικά την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική Αρχή καθώς και όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία του νησιού μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ