Με σκοπό την εξασφάλιση πόρων για τον οργανισμό αλλά και στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης ,η Πανελλήνια Ένωση Λερίων δήλωσε την επιθυμία να συμβάλλει στην σημαντική αυτή προσπάθεια του Δήμου μας.
Για τους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση αλλά δεν βρίσκονται στο νησί μας, μπορούν να προμηθευτούν το Αστέρι της Ευχής από τα γραφεία της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων ,από τις 18:00 έως τις 21:00 κάθε Σάββατο και στη διεύθυνση Φλέσσα 60-62 στον Πειραιά και στον Γραμματέα κ. Ασβεστά Νικόλαο(τηλ. Επικ. 6972221085).
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Πρόεδρο κ. Ήσυχο Δημήτριο, την Αντιπρόεδρο κα Ασβεστά Φωτεινή,τα μέλη του Δ.Σ και όλους τους Λεριούς που αν και μακριά μας βρίσκονται πάντα κοντά μας..
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: "Ξηλώθηκε" και αποκαθίσταται ο "ηλεκτροφωτισμός χωρίς μελέτη" στο Παρθένι
Λέρος: Σε ποιους οικισμούς καταργείται ο ΕΝΦΙΑ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
Λέρος: Ξεκινούν έλεγχοι και πιστοποιήσεις σε 19 παιδικές χαρές του νησιού
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου