back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύλληψη ιδιοκτήτη Βυτιοφόρου από το Λιμενικό – Πετούσε λύματα στη θάλασσα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣύλληψη ιδιοκτήτη Βυτιοφόρου από το Λιμενικό - Πετούσε λύματα στη θάλασσα

Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο η ενέργεια Επαγγελματία ιδιοκτήτη Βυτιοφόρου να απαλλαγεί από λύματα, που είχε συλλέξει προηγουμένως, στον κόλπο του Δρυμώνα!!

Η Εγκληματική αυτή ενέργεια έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής απογευματινές ώρες της 13/09/2021, οι οποίοι επικοινώνησαν με το Λιμεναρχείο του Νησιού, το οποίο ΑΜΕΣΑ έσπευσε στην περιοχή και βρήκε το Βυτιοφόρο όχημα χωρίς τον οδηγό!!!

Ο ίδιος για να αποφύγει το Αυτόφωρο έφυγε αφήνοντας όμως το κινητό του και έτσι λίγο αργότερα παρουσιάστηκε στο Λιμεναρχείο όπου έγινε και η σύλληψη του!!!

Ήδη έχει διαταχθεί η μεταφορά του στην εισαγγελέα της Κω όπου και πρόκειται να λογοδοτήσει για το οικολογικό αυτό Έγκλημα που δεν το χωράει ανθρώπου Νους!!

Η περιοχή του Δρυμώνα είναι μια απείρου κάλους περιοχή, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι με παραλία και ταβέρνα που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι!!

Η ενέργεια αυτή πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, αφού όπως εικάζουν οι Αρχές δεν πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω φερόμενος δράστης κάνει αυτή την ενέργεια, εις βάρος ενός ολόκληρου Νησιού.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Λιμεναρχείο του Νησιού για την σημαντική αυτή σύλληψη αφού στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θα ανεχθούμε παρόμοια” Εγκλήματα “Στο Νησί μας.

Ν.Ι.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ