Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν οι μαθητές του Μπουλαφέντειου ΓΕλ Λέρου, οι οποίοι μετά από τη συμμετοχή τους στο 2ο Διαγωνισμό Μαθητικής Λογικής Alan Turing, συμμετείχαν στην ημιτελική φάση που διεξήχθη στις 06-05-2023 στο Πειραματικό σχολείο Πατρών.
Το σχολείο μας, μέσω της συμμετοχής των τριών μαθητών Γαβριέλα Καρβουνιάρη, Σοφία Φίλιππα και Εμμανουήλ Φιλιππίδη κατέκτησε την 11η θέση κάνοντας το νησί μας υπερήφανο.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας συγχαίρει τους μαθητές για αυτή την επιτυχία της συμμετοχής και της διάκρισης. Η καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, η συμπαράσταση των οικογενειών και ο ζήλος για μάθηση οδηγούν στην επιτυχία.
Συγχαρητήρια επίσης, στη Διευθύντρια του σχολείου κα Λεβάντα Μυλωνά,στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα Ηλιάνα Κερμενίδου και στη συνοδό καθηγήτρια κα Σουζάνα Κουρκουλή.
Τέλος, ο κ. Κόλιας ευχαριστεί την εταιρεία «Attica Group», τον Επιτελικό Διευθυντή και Επίτιμο Δημότη Λέρου κ. Διονύση Θεοδωράτο και τον Διευθυντή Πωλήσεων Γραμμών Β. Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Αντώνη Βαμβακά, οι οποίοι μετά από αίτημα του Δήμου μας παρείχαν τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών και της συνοδού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ξεκινούν έλεγχοι και πιστοποιήσεις σε 19 παιδικές χαρές του νησιού
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς