back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν οι μαθητές του Μπουλαφέντειου ΓΕλ Λέρου, οι οποίοι μετά από τη συμμετοχή τους στο 2ο Διαγωνισμό Μαθητικής Λογικής Alan Turing, συμμετείχαν στην ημιτελική φάση που διεξήχθη στις 06-05-2023 στο Πειραματικό σχολείο Πατρών.

Το σχολείο μας, μέσω της συμμετοχής των τριών μαθητών Γαβριέλα Καρβουνιάρη, Σοφία Φίλιππα και Εμμανουήλ Φιλιππίδη κατέκτησε την 11η θέση κάνοντας το νησί μας υπερήφανο.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας συγχαίρει τους μαθητές για αυτή την επιτυχία της συμμετοχής και της διάκρισης. Η καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, η συμπαράσταση των οικογενειών και ο ζήλος για μάθηση οδηγούν στην επιτυχία.

Συγχαρητήρια επίσης, στη Διευθύντρια του σχολείου κα Λεβάντα Μυλωνά,στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα Ηλιάνα Κερμενίδου και στη συνοδό καθηγήτρια κα Σουζάνα Κουρκουλή.

Τέλος, ο κ. Κόλιας ευχαριστεί την εταιρεία «Attica Group», τον Επιτελικό Διευθυντή και Επίτιμο Δημότη Λέρου κ. Διονύση Θεοδωράτο και τον Διευθυντή Πωλήσεων Γραμμών Β. Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Αντώνη Βαμβακά, οι οποίοι μετά από αίτημα του Δήμου μας παρείχαν τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών και της συνοδού.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ